maanantai 28. maaliskuuta 2011

Aapo - Witty Fox Arturo Tan Duro 7 months

Pitkästä aikaa kuulumisia ja millaisia! Kisa videot saa nyt odottaa, ensin tärkeimmät :) Päästiin kisareissun jälkeen pudottessamme Annen ja Iineksen Tornioon käydä tervehtimässä iki-ihanaa Aapoa! Foxyn toista poikaa siis. Edellisestä kerrasta on aikaa, ensin oli joulut ja muut tohinat ja sitten Aapon jalka alkoi kipuilemaan, ettei lenkketreffejä saatu aikaiseksi ja minun tuloni vaatii aina sen, että Esakin lähtee mukaan.

Mutta miten komea poika Aaposta oli kasvanut! Tyypiltään jotain aivan muuta kuin Jore, joka on edelleen todella rimpula ja huono karvainen, raukka! Aapo oli jo ihan miehen näköinen, tosin nuoren sellaisen, kokoa arviolta 36-37cm, toivottavasti ei kasva enempää, oli minusta niin passelin kokoinen paketti :) Massaa varmaan tulee vielä, vaikka sekin oli jo tosi hyvällä mallilla, ihan miehen näköinen siis, ikää pian 7kk.

Pihalla peuhatessa ei jalka vaivannut, eikä sisällä sen enempää. Ongelma näkyy vasta lenkin tms. rasituksen jälkeen, vaikka lenkitkin tulee suorittaa hihnassa. Edellisen Ell-käynnin ja kuvien jälkeen tilanne oli lääkärin mukaan jo parempi, mutta hän kuulosti tällä kertaa hieman epävarmemmalta OD-lausunnon suhteen, tulkiten kuvia "epätyypilliseksi kasvuhäiriöksi". Kuvat on lähetetty edelleen Rovaniemelle toisen lääkärin katsottavaksi ja sen jälkeen vielä mietitään jatkoja. Alkup. ell ei kuitenkaan olisi enää viemässä pentua leikattavaksi, joten saa nähdä kuinka tässä nyt käy, paraneeko jalka ihan itsekseenkin. Toivon, että se paranee, tavalla tai toisella, niin suurta elämän iloa ei saa eikä voi yksi pieni luu viedä...

Korvat sillä on yhtä hassusti kuin äidillään tuossa iässä, joita ihan turhan takia teippailtiin ja teippailtiin, sai ne kehään aina minuutiksi asettumaan oikein ;) Aapolla korvat ovat ehkä vähän paksummat, joten voihan se olla, että jäävät enempi ylös tai vaihtoehtoisesti, asettuvat paremminkin kuin emällään. :) Pilkkuja on toki siunaantunut lisää sitten pentuaikojen - pitihän niitä nyt edes toiselle pennulle tulla! Mutta huomattavasti vähempi niitä on kuin Foxylla.

Karva oli aivan upea. En oikein tiedä miten sitä kuvailla, puolikarkea se on, mutta hyvin, hyvin karkea ja tiheä. Hahtuvaa pukkaa sieltä täältä, joten uskon, että tyypiltään se tulee olemaan ehkä sittenkin aika paljon samanlainen kuin Foxylla. Foxylta nypin hahtuvat ensimmäisen kerran 6kk iässä ja kunnon trimmaamista harjoiteltiin 9kk iässä, jolloin siistittiin häntää jne. Mutta partaa Foxylle oli jo 6kk ikään mennessä tullut ihan selkeästi, saa nähdä miten Aapon käy, nyt pukkaa vasta hahtuvaa. :) Olen kyllä kuullut niistäkin puolikarkeista, jotka tekee sen parran ihan selkeästi myöhemmin, olisihan se hauska, jos se parta sieltä vielä tulisi :)

Ihana poika kertakaikkiaan, ihastuin ikihyvikseni :) Foxyn kisavideot Annen ja Marjaanan ohjaamana tulevat myöhemmin. Olin itse juuri muutaman päivän flunssassa, joten en radalle uskaltanut, mutta sain loistavat tuurajat itselleni :)



































Tässä ovat Aapo ja Iines, joka tempaisi sunnuntailta triplanollat :)


































Pari kuvaa sisältäkin, vaikka ikävästi reagoikin salamaan nuo silmät. Seisomistakin koetettiin vähän, mutta ehkä Annen on parempi itsekseen hieman rauhallisemman pojan kanssa alkaa treenaamaan sitä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti