tiistai 15. maaliskuuta 2011

Toipilasaikaa ja pentuilua

Kuvat ovat viikonlopun lenkeiltä aurinkoisella Seskaröllä :)






































Esalla ja Jorella alkaa tänään pentukurssi. Vihdoin ja viimein jotain. Eivät aivan niin antaumuksella ole harrastaneet yhdessä kuin olisin toivonut, mutta en ole sekaantunutkaan, Jore on Esan koira. Meillä vain menee aikataulut nyt vähän hankalasti kurssin takia, kun minulla on tiistaisin myös 1,5h ryhmä vedettävänä, mutta jospa ne tästä vielä jotenkin selkiintyisi.



















Lisa ja Foxy tappeli viikko sitten niin, että Foxylla toinen silmä veresti ja ontui hetken oikeaa etutassua. Aika työlästä tuo terrierinarttujen erottelu... No, nyt Foxy on saanut viikon verran levätä ja lepäilee vielä tämänkin, vaikka se liikkuu ja käyttäytyykin jo normaalisti. Ilmoitin sen vielä kisoihin Ouluun parin viikon päähän, katsellaan tässä nyt jos jotain takapakkia tulee, mutta ei ne haaverit ennenkään ole kovin isoja olleet, se vain kuulostaa ja näyttää äärettömän pahalta.







































Lisa on sitten saanut kulkea treeneissä yksin. Se kun ei saanut osumaa kuin huuleen ja kaulaan muutamia venymiä ja on täysin oma iloinen itsensä. Sille on nyt valeraskauden lopulta alkaessa hellittää tullut käsittämätön vauhti taas mukaan treeneihin ja Carina on päässyt taas kohottamaan kuntoaan ;) Mikä onkin hyvä, sillä se on mennyt tilaamaan itselleen kelpienpennun, joka tulee meille muutamaksi viikoksi hoitoon aina kun C on töissä. Ou jea, mihin olenkaan lupautunut....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti