lauantai 5. maaliskuuta 2011

"Koira hommiin!!"

Jaakko Suoknuutin koulutus takana päin - olen kovasti väsynyt, mutta päivään tyytyväinen.

Jatkossa alan siis keskittymään vaan niihin koiran linjoihin ja tehtävän antoon (koiralle siis), enkä niinkään siihen omaan liikkumiseen tai muuhunkaan epäolennaiseen ;) Tai siis, että oikeaan liikkumiseen on jo edellytykset, mutta keskityn nyt liikaa esteisiin ja enkä luota Foxyyn niin paljon kuin tulisi.

Eli päivän antina; koira hommiin ja itse vaan työstämään sille ne oikeat linjat mitä pitkin mennä!

Olen kyllä koettanut sisäistää noita oikeita linjoja jo aiemmin, mutta kun alkaa liikaa panostaa tekniikkaan (tai minulla monesti vaan siihen hengissä selviämiseen) niin linjat unohtuu sen sileän tien.

Ratapätkiä tuli videoituakin, mutta sen jälkeen kun Jaakko pisti meidän omat kuviot uusiksi (oli melko hyvät kuviot, kun yli puoli rataa sai tehtyä nollana, heh) jäin tyypilliseen tapaani jankkamaan paria kohtaa koko loppu päivän ajaksi ;) Enkä varmaan osaa niitä vieläkään, mutta kyllä sinne takaraivoon on jotain jäänyt... On täytynyt jäädä.

Hallille sitten vaan seuraavaksi harjoittelemaan oikein ajoitettua ja suunnattua valssausta (!) siinä kai suurimmalle osalle meistä kurssilaisista vaikeimmat opittavat tälle päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti