keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Voihan *******!!!!

Nyt tekisi mieli kiroilla, mutta en kehtaa.

Lisallahan on ne anaalit aikansa jo vaivanneet ja eilen ne taas putsailin, kun on aloittanut taas tuon ryystämisen (reverse sneeze). Ja tulihan sieltä taas tavaraa. Lämpöäkin sillä oli sitten melkein koko päivän, tänään jo voinniltaan parempi, mutta ylös noustuaan aloitti taas tuon ryystämisen, en siis olettanutkaan että se heti lähtisi pois, mutta eilen ryysti koko päivän oikeastaan pitkästä aikaa eikä sen suhteen ollut tänään parempi.

Ell:llä käydessämme silloin ihan aluperin, kysyin, voisiko olla nenäpunkkia? Mutta sanoivat vain, että sitten kaikki oireilisivat. Meillähän oli tiedossa jo tuolloin, että pentu on tulossa hoitoon ja sen takia erityisesti oli vähän huoli, ettei sitten vaan pentuun tartu jotkin nenäloiset. No, Lisalle hoidettiin tuolloin ja sen jälkeenkin käydessämme vain peräsuolen vaivat ja nyt sitten, no, kuinkas muutenkaan; Jore sitten ryysti tänä aamuna ja sitä eivät anaalit vaivaa. Eli juuri kun Svea on ehtinyt olla meillä päivän hoidossa ja peuhannut Joren kanssa pihalla.

Vaihtoehtoina on siis lääkitä meidän koirat nyt ja odottaa että Svea tuosta vähän vankistuu ja lääkitä sitten uudestaan, koska noin pienelle pennulle en minäkään niitä myrkkyjä antaisi. Tai toinen vaihtoehto on katsella, kun koirat ei pysty hengittämään ja kävelee kuin sahapukit siiheksi, että voidaan lääkitä kaikki. Ja tietenkin samalla myös Carinan muut koirat. Ja varmaan myös kaikki meidän seuran koirat. Että kiitokset vain perusteellisesta diagnoosista.

Niin ja treenaamaan ei varmaan enää kehtaa mennä punkkisilla koirilla, niin kauan kuin pentukin voidaan lääkitä.

HOOOOOOHHHHH!!!!

2 kommenttia:

  1. No voihan pyllerö eli ihan sieltä alkuperäisestä vaivan paikasta koko homma! Toi kelpie on kyllä aikas ihana <3

    VastaaPoista
  2. Eikö olekin, semmoinen suklaanappi! :)

    VastaaPoista