tiistai 12. huhtikuuta 2011

Koirain kuulumisia

Tässä mielenvikaisuuksissani olen suunnitellut osallistuvani Foxyn ja Joren kanssa mätsäriin viikonloppuna, kun tarjolla olisi myös parikilpailu... heheh. Ne olis kyllä tosi söpöjä yhdessä! Mutta vähän eri asia sitten miten söpöjä kaksi terävää terrieriä on näyttelykehässä. Ei välttämättä niinkään. Jos me vaikka mentäis treenaamaan tuohon pihalle kun naapurin koirat on tyrkyllä räkyttämässä ja jos molemmat pysyy hihnoissaan, voisi asiaa harkita? Mutta sitten varmaan tartteis molemmille myös valkoiset näyttelyhihnat, niitä kun ei ole edelleenkään kuin yksi, Rommilta perintönä.

Ilmoitin Foxyn ja Joren toukokuulle Piteån näyttelyyn :) Päästään tai ollaan siis menossa myös kennel treffailemaan muita Dark Russelilaisia tuolloin, hauskaa! Överkalixin kisat jätän nyt välistä, kun muuten on taas koko toukokuu täyttä menoa ja hulinaa, on se kiva viettää joku rauhallisempikin viikonloppu välissä.

Luonnetestiäkin kaavailin Foxylle tälle kesää, niitä onkin nyt aika paljon tarjolla tällä kertaa. Tai viimeksi oli vain liian kiire, kun astutus painoi päälle, eikä sitten mihinkään ehditty.

Aaposta en ole tainnut muistaa kertoakaan, sillä Annelta on kuulunut kerta kerralta positiivisempia uutisia pojan jaksamisen suhteen. Ontumista ei kuulema enää normaalirasituksessa edes havaitse, joten toivotaan tosiaan ja todella, että tämä olisi pian tällä ohi. Myös Joren kakkospalli tuntuu jo aika hyvin asettuneen, seilaamistahan on kestänytkin sen reilut 2kk. Seilannut kives on vain liikunnasta laihtunut ja jäänyt pieneksi normaaliin kivekseen verrattuna, raukka. Joten ihan normaalit ne ei siis ole vieläkään ja tuskin tulee ikinä olemaankaan.

Nenäpunkit saatiin lääkittyä hetimiten, lääkkeessä ei ole varoaikaa, eikä koko taudissa muutenkaan, sitä kun oikeastikin on vähän kaikilla ja kaikkialla, voi matkustella koirassa aivan oireettomanakin, joten tietäähän ei voi, vaikka meidän Foxy olisi aina ollut kantaja. Mutta nyt toivotaan, että oireet häviäisivät, vaikka Lisalla luulen, että anaalien nuoleminen edelleen aiheuttaa jonkin verran tuota ryystämistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti