lauantai 16. huhtikuuta 2011

Jore on vaikea

Ohhoh, nyt on väsy...

Vanhempani tulivat varhaiselle pääsiäislomalle tiistaina ja lähtivät tänään. On tässä ehditty pistää koko talo ylösalaisin! Tai pitäisikö sanoa; oikein päin. ;) Eli siis paljon ollaan pistetty energiaa siivoamiseen ja leipomiseen :)

Jore porpula sitten pääsi tänään mätsäriin ja ei, en mennyt, luojan kiitos, pari kisaan Foxyn ja Joren kanssa, hah! Jorelle teki pikkuisen tiukkaa tajuta, ettei muut koirat ja ihmiset ole siellä häntä varten, pentukurssillakin kun se on toisinaan vähän vaikeaa. Pari valkoista tomuhuiskaa piti siellä älämölöä, johon Jore yhtyi sitten aina heidät nähdessään. Vieraiden (minun tuttujen siis) tullessa Jorea morjestamaan eli siis käsittelyharjoituttamaan, se vastasi kärsimättömällä ärinällä ja näykkimisellä, koskea ei olisi saanut, muut jutut oli tärkeämpiä ja näin kävi sitten tietenkin myös kehässä, jossa muuten käyttäytyi hyvin!

Eli käveleminen meni toisella kiekalla jo tosi jees, samoin seisottaminen, mutta pöydällä maisteli tuomarin kättä, hampaita näytettäessä murisi, komensin sitä ja loppu meni ok... Jouduttiin pikkuisten punaisten kehään (meidän parina ollut sinisen saanut sijoitettiin sinisten pentujen kehässä ykköseksi, eli siksi siis punainen nauha meille, ei todellakaan muuta syytä ;)) ja siitäkin oltaisiin ehkä? selvitty kohtuudella (siis ilman huutamista ja sekoilua), jos ei yksi pölyhuiskista olisi kävellyt perään. Jore alkoi temppuilemaan ja huutamaan joten mentiin nurkkaan rauhoittumaan ja annettiin muiden kävellä ja lopuksi taas omalle paikalle seisomaan ja seisottiin tosi mallikaasti ihan loppuun asti. Huokaus.

Huomenna Kemkolla olisi uusi mätsäri, mutta ei mulla taida riittää hermot kehään asti... Hyvää treeniä olisi kyllä käydä kieppumassa ihan siellä laitamillakin ja kyllä sitä pitäisi vaan jaksaa kopeloituttaa aina vaan ja uudestaan. Viikkoa ennen Piteån näyttelyä on vielä yksi mätsäri Kemissä (ja Vappuna Oulussa...) joten sitten voidaan vielä katua! Ei sentään, pentuluokkahan se vain on ja harjoittelua me tarvitaan. Joten ehkäpä se on huomenna uudestaan sitten. Itsepä tätä on taas kerjätty. Tosin tässä vaiheessa voisin ehkä perua lupaukseni näyttelyiden hoitamisesta Joren osalta - ihan vaan siksi, ettei Esa ole selvästikään tehnyt kunnolla pohjatyötä - Murr, Esa!!!! Tai tiesinhän minä sen jo valmiiksi. Ehkä me mennään näyttelyihin vasta avoimeen luokkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti