lauantai 30. huhtikuuta 2011

Kevät etenee ja Foxy pääsee fysioterapiaan

Munkkitaikinan kohotessa ehtii kirjoittaa muutaman rivin :)

Sain Foxylle ensi viikolle varattua ajan fysioterapiaan Ouluun, ihan vain ylläpitohoitoon ellei sitten jotain löydykin. On se vain harmi, ettei lähempänä tätä palvelua ole. :( Hauskaa kuitenkin päästä vihdoin ja viimein, vaikka vähän huoli onkin mahdollisista löydöksistä - toivotaan kuitenkin, että kaikki olisi kunnossa. Ainakin se on ollut iloinen ja pirteä, hakee leikkiin eikä ole alkanut kenenkään kanssa tappelemaan eikä kukaan sen kanssa, liikkuu nätisti ja venyttelee normaalisti.

Agilitya ei olla nyt pitkään aikaan kunnolla harrasteltu, taisi viimeksi olla se Mikon koulutus ja punkkihoito on ainakin saanut vaikuttaa rauhassa, eivätpä ole enää pärskineet eivätkä ryystäneet, joten se niistä diagnooseista taas sitten. Lisalta koetan muistaa säännöllisesti puhdistaa anaalirauhaset, etteivät ne kipeytyisi ja pääsisi raastamaan hermoja. Foxyltakin puhdistin tänään, kun hinkkasi takapuoltaan maahan ja olihan silläkin vähän mönjää kertynyt, mutta ihan normaalin väristä.

Oma kenttä on jo niin isosti kuiva, että taidan tässä viikonlopun aikana viedä sinne pari hyppyestettä Aan seuraksi ja aletaan hiomaan erilaisia A suorituksia. Epiksissä pari viikkoa sitten Foxy ei tehnyt yhtään kontaktivirhettä kahdella radalla, ei puomilla eikä Aalla vaikken edes itse ohjannut :) Aan suoritus on kyllä niin vähästä kiinni, mutta tassut napsahtaa aina täsmälleen samaan kohtaan (n. 7cm kontaktipinnan ylärajasta), että olen siihen suoritukseen kyllä tosi tyytyväinen. Lisan suoritus vaihtelee vielä paljon, toisinaan tikuttaa alas ja toisinaan loikkaa, mutta eihän sen kanssa ole Aata niin treenattukaan. Foxyn kanssa aloitetaan nyt jyrkistä kulmista radan jatkaminen, jolloin on siis vaarana ja hyvin todennäköistäkin, että koira tulee alas jo heti harjan jälkeen kerran askellettuaan, kun tulee kiire sinne missä ohjaaja on.

Oma vointi on hyvä, joten pikkutreeniä jossa en turhia juokse uskoisin hyvinkin pystyväni vielä tekemään, kun vain saisi aikaiseksi lähdettyä tuohon kentälle, enempi tulee kyykittyä pensaan juurella leikkomassa tai haravoimassa koiran kakkoja :) Tämä kevät on ollut hauskaa aikaa, vaikka piha onkin ihan kamalassa kunnossa ja vaatisi niin paljon työtä, ettei siihen tämän pihapiirin käsiparitkaan riitä! Mutta hiljaa hyvä tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti