keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Arturo Tan Duro

Meillä kävi tänään mieluisia vieraita :) Sain jopa kuvia otetuksi, vaikkei ne onnistuneetkaan aivan niin hyvin kuin olisin toivonut, mutta ihana malli oli silti!

Anne parka, kun heti kävin käsiksi korviin ja teippasin ne kuvausten ajaksi, lopuksi sitten muutamat hyvä asentoiset korvatkin, eli ei ollenkaan niin toivottomat kuin Foxylla :)

Yksikään sivusta otettu kuva ei onnistunut, mutta jospa nämä riittäisi nyt tältä erää. Meillä olisi vähän suunnitelmissa aloitella näyttelytreeniä kimpassa ja jatkaa Aapon trimmailua tässä kevään mittaan, jos vaikka molemmat pojista eksyisivät kesän aikana kehiin.

Valitettavasti Joren kanssa en osaa sanoa mitä teen, mietittiin nyt sitten, jos ehkä Esa kuitenkin esittäisi sen tulevissa näyttelyissä - niin jos niitä tulee ikinä. Jore nimittäin näykkäisi Annea tänään kädestä, en osannut varoittaa enkä todella arvannut, että se käyttäytyisi niin - kotona! Tämä siis heti ensi tervehdykseksi, muutaman hännän heilutuksen ja iloisen hypäyksen jälkeen, kun Annen käsi ilmeisesti pyrki silittämään. Myöhemmin nakki samasta kädestä maistui kyllä ja Jorekin osasi käyttäytyä, mutta silittämään en silti Annea kehottanut. Kotona ei ole vieraiden kanssa ennen ollut ongelmia, mutta nytpä tiedetään tämäkin. :( Vaan en tahdo nyt vatvoa sitä, ei se kirjoittamalla parane. Katselkaa ennemmin ihania kuvia hyväluonteisesta velipojasta, jolla ei ollut mitään ongelmaa pöydällä olemisessa tai nyppimisessäkään, ihana Aapo, kerta kerran jälkeen voin todeta! :) Rohkea ja iloinen poika vieraassakin paikassa. Kivekset löytyy kuten myös kaikki hampaat ja hyvä purenta.
Hyvää työtä olet Anne tehnyt, kiitokset.







2 kommenttia: