tiistai 15. marraskuuta 2011

Kisat tähtäimessä

Kylläpä väsyttää. Pitäisi tulostaa muutama nippu lippulappusia illan valmennusryhmän treenejä varten, luonnollisesti vähän siivota myös ja suunnitella jotain... aina pitää olla vähän suunnitelmia.

Olin pari päivää sitten blogannut huomaamattani "vauvablogin" juttuja tänne Witty Foxyyn, ei varmaan jäänyt lukijoilta huomaamatta, että teksti oli vähän kuin väärässä paikassa ;) Joten se on poistettu ja siirretty sinne minne se kuuluu.

Pentuja tekisi mieli paijata lakkaamatta, ne ovat jotenkin vain niin ihania ja totuus siitä, ettei niitä voi pitää juoksentelemassa lattioilla koko päivää, tekee niistä varmaan vain entistä paijailtavampia. Ilse siis joko kiljuu, kun pentu tulee vasten ja nuolee/raapii/puree tai sitten se yllyttää pentuja varta vasten hyppimällä ja pomppimalla, ETTÄ ne nuolee/raapii/puree ja isä tai äiti joutuu tulla hätiin. Eli ei toimi ei. Vauvaa voi kyllä pitää lattialla kun kerran tai pari pennuille murahtaa, niin eivät tule sen luokse. Itse siis toki vieressä ollen. Onneksi pennut viihtyvät edelleen hyvin ulkona, nykyisin pidän jo koko laumaa kerralla aitauksessa. Foxy kuopii maata pitkään ja hartaasti tehdäkseen selväksi paikkaansa laumassa ja hyvin pennut sen tunnustaakin. Eikä meidän nartutkaan koskaan millekään ala, jos en minä ole läsnä. Silloin Lisan päässä yleensä napsahtaa päälle "narttu"-vaihde ja jos tilanne niin vaatii (lelu, ärinä tms), se haastaa Foxylle riitaakin. Mutta, kuten aiemminkin todettu, riitaa ei olla nähty sitten kevään ja toivottavasti tällä jatketaan!

Seisontakuvia pitäisi taas koettaa saada aikaiseksi, kun pöydällä käyttäytyminen on jo tosi hienoa, sitä sentään ollaan harjoiteltu. :) Hihnassakin nämä kävelee (vielä) niin nätisti, kun sitä tehdään niin vähän. Yleensä jos jompikumpi pennuista lähtee lenkille mukaan (yksin lenkkeillessäni mukana ei ole kuin max. yksi aikuinen koira ja yksi pentu, koska ylimääräisenä elementtinä on aina myös vaunut ja/tai irti oleva lapsi, heh) niin se saa kulkea vapaana koko matkan. Eilen löydettiin Foxyn ja Batsin kanssa metsästä vanha poron tai peuran ruho. Luut ja karvoja enää jäljellä, lantio löytyi toisesta paikkaa ja rintakehä toisesta. Leukaluusta puolet polun varrelta ja pää komeine sarvineen kaatuneen puun juurelta. Ja heijastinpanta lojui sotkun keskellä. Foxy kävi tarmokkaasti kuopimassa maata ruhon luona. Batsi vain haisteli tarkkaan.

Mutta nyt alan tekemään niitä hommia. Illalla treenit ja viikonloppuna kisat, hauskaa!! :) Näin se on marraskuukin jo puolessa välissä. Nämä kisat onkin tämän vuoden viimeiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti