maanantai 7. marraskuuta 2011

Viikonloppu takana päin

Viikonloppu vierähti Haukiputaalla Mikon ja Marin koulutuksessa Active Dogilla. Oli kyllä huippuopettavaista, oivalluksia ja hienoja hetkiä sisältävä viikonloppu kerrassaan! :) Taas vähän enemmän tajua sen suhteen, miten koira kroppaa lukee ja miten saada se kääntymään. Eteenhän Foxy osaa kyllä mennä, se olikin erään Mikon radan parhaiten irtoava koira <3 Hieno, pieni poksi!

Foxy nautti taas tekemisestä, ei edes ehtinyt ärhennellä kellekään. Sen kanssa meneekin vähän niin, että kun tarpeeksi tiukat paikat tulee, ei se uskalla alkaa millekään - kaukaa vain huudellaan. Mutta nyt ollaan saatu ohituksetkin pelittämään "pallo" -vihjeellä niin hyvin, että vain yksi kimpoamisyritys hihnasta, vaikka koko Martinniemi oikein kuhisi pieniä ja valkoisia - niitä arkkivihollisia siis!

Mari piti ryhmäläisilleen palopuheen koirien huollosta, mitä tulee lämmittelyyn ja jäähdyttelyyn ja se olikin mainio puhe. Koskaan siitä ei voi muistuttaa tarpeeksi ja se on yksi sellainen asia, jota et oikeastaan voi tehdä yli (jos siis tietää mitä tekee). Nyt varsinkin, kun Foxy taas aloittaa tavoitteellisen treenaamisen, tulee nämä asiat hyvinkin ajankohtaiseksi ja tärkeiksi. Rankan viikonlopun jälkiä ei kuitenkaan Foxyssa onneksi näy, mutta fyssarille olen sille aikaa suunnitellut ihan lähiviikoille.

Tuleva talvi aloitetaan kevyesti omaa ja koiran kuntoa kohottaen. Kisataan vähän ja keskitytään enempi yhteistyön parantamiseen sen kunnon kohottamisen lisäksi. Vuoden alusta vasta sitten aletaan enempi keskittyä tulosten tekemiseen ja kisaamiseen. Saa nähdä miten meidän suunnitelmat onnistuu :)

Pennut saivat olla mukana Haukiputaalla toisena päivänä. Suurimman osan ajasta vain nukkuivat autossa, mutta kävivät välillä katselemassa hallilla tai pikku lenkeillä (vaikkei Batsille ulkoilu oikein mieleen ollutkaan..) Reippaita olivat, veli enempi, sisko vähempi, mutta yhtä kaikki silti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti