lauantai 19. marraskuuta 2011

Hei, hei tyttö

Niin siinä sitten kävi, että Batsikin lähti uuteen kotiin. Kävi kuitenkin niin ihanasti, että uusi koti löytyi Keminmaasta ja saattaisi olla jopa mahdollista, että me nähdään tyttöä vielä agilitynkin merkeissä, ehkäpä ihan samassa seurassakin, kuka tietää! :)

Batsia (tai nimihän mahtaa vielä vaihtua) koitellaan kuitenkin myös metsätouhuissa, isäntä oli jo ihan kokenut luolametsäilijäkin, joten mielenkiinnolla jäädään odottamaan tuloksia siltä saralta. Osasivat kuitenkin ihan terveellä tavalla suhtautua pennun ottoon ja kuulema jos ei typykästä luola-/metsästyskoiraa tule, niin laitetaan sitten uusi ;) Niin näiden kanssa aika herkästi käy, itseasiassa myöskin siinä tapauksessa, että se ensimmäinenkin olisi ihan toimiva kaikessa mitä sen kanssa yrittää! Parsonit nyt vaan tykkää kulkea kaksin, heh, tai kolmisin.

Haikeus tuli tietenkin, eihän sille minkään voi. Pentupaketit sain kuitenkin väsättyä kasaan, villapaitakin löytyi autosta lopulta! Jytkylle joutuneekin sitten jo tekemään uuden, mutta sillä on niin hyvä, tiheä karva, ettei sen kanssa varmaan tule olemaan huolta kylmästä, se on niin touhukas muutenkin. Autossa nuo villikset tarpeellisempia on muutenkin.

Huominen häämöttää jo ja pelkkä ajatus väsyttää! Neljältä ylös, jos aikoo ehtiä ajoissa Ouluun kisaamaan. Brr...

Tässä vielä viimeinen kuva kaksikosta:

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että Batsi sai oman kodin. Kuulostaa mielenkiintoiselta, että sitä aiotaan käyttää luolakoirana. On mukava kuulla sitten, miten se toimii. Olen vain kuullut teidän koirian luolaharjoituksista.

    VastaaPoista
  2. Kiva että Batsikin sitten löysi sen oman kodin, mutta voin ymmärtää että haikeus tuli, sie niin kovasti siitä typykästä tykkäsit =) Otetaan jytkyn kans pentutreffit joku kerta, niin saa Jytky jytätä Zeldan kans pois pahinta siskoikävää!

    VastaaPoista