maanantai 25. helmikuuta 2013

LUT-treenit

Jore teki töitä tilaisuuden tullen, käskeähän ei tarvitse ja pääsi tällä kertaa jo putki- ja ahdinkotreeniin asti. Hyvin toimi käsittääkseni muutoin (en siis itse päässyt mukaan) mutta ahdinkoon tunki itsensä aina mahallaan. Treeniä siis tarvitsee luolastossa vielä lisää jonkun kerran, muutoin on syttynyt ja vietit löytyy.

Rakensin meille olohuoneeseen 12cm, korkean "ahdingon" kun saisi sen vielä kavennettua leveyssuunnassakin, että ahdistaisi tarpeeksi. Kyljellään se tuohonkin ensi sijaisesti hakee ja läpi menee n. 70cm matkalta, oikea ahdinkoputki on 13x18cm joten kai se senttikin voi tehdä jo sen, että kulkee ennemmin kyljellään.

Mutta Esaa ilahdutti että poika oli toiminut niin hyvin, vaikka haukku onkin tuntunut olevan taas herkemmässä treenien jälkeen. Lisa ei ollut edelleenkään alkanut millensäkään. Edellisistä treeneistä on toki jo yli 3 vuotta aikaa ja kerran on siis kettua aiemmin käyty katsomassa, mutta suattapihan tuo olla, ettei me Lisan kanssa enää näillä eväillä treeneihin mennä. Saa Jore pitää sen ihan omana harrastuksenaan niin kauan kuin sitä kestää. Suunnitteilla olisi aloittaa sen kanssa kesällä sitten sen mejästely.

Lisalla on lauantaina kisat Oulussa, tällä kertaa sattui se etelän tuomari meille mini-medeille ja tuomarina on siis Martti Salonen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti