tiistai 19. helmikuuta 2013

Kaikennäköistä kivaa

Viikonlopun koulutusohjaajakoulutuksen anti oli ylitsepursuavaa. Enemmän olisin halunnut ehtiä seuraamaan koulutusta, mutta oltiin Joren kanssa niin monessa harjoituksessa tekemässä, etten vain lopuksi enäää jaksanut jäädä vielä iltapäiväksikin hallille vaan lähdettiin kotiin.

Saatiin hurjasti kehuja treenikavereilta Joren kanssa :) Ja menihän poika hienosti, vaikka oikeastikin yhden käden sormilla on meidän treenikerrat laskettavissa tähän asti, plus ne 4 alkeiskurssikertaa viime kesältä. En toki ole silti vakuuttunut siitä, että agility on meidän laji, mutta se saa nyt välttää kevään ajan, jos jotain aion Joren kanssa tehdä. Kesällä tekisi edelleen mieleni kokeilla kunnolla sitä verijälkeä ja innostaa kasvattejakin mukaan siihen hommaan!

Ilmoitin molemmat koirat LUT-treeneihin lauantaille, eri asia miten ne onnistuu sinne saada kun olen ehkä lähdössä lasten kanssa Sotkamoon jo huomenna, heti mätsärin jälkeen, jää Esan hommiksi sen handlaaminen. Sain myös innostettua Marjaanan Zeldan kanssa mukaan huomisiin näytelmiin Laivakankaalle, siis Match Show ja ajattelin itse myös kokeilla Joren kanssa liikuskelua koiramassoissa pitkästä aikaa. Jos ei muuten niin sylikannossa... :) Jos kehään asti uskalleetaan, on tavoitteena saada Jore ravaamaan puolikierrosta haukkumatta! Toivottavasti en juuri asettanut liian suuria tavoitteita...

Lisa on käynyt LUT-treeneissä viimeksi n. 1 vuotiaana, jos en aivan väärin muista. Siis sen ainoan kerran myös. Se oli silloin vielä niin ummikko kaikesta, että muut koirat oli oikeastaan paljon jännempiä - kettuhan vain istui hiljaa boksissaan ja aika varovaisesti se taisi siihenkin suhtautua - epäilyttävä lähinnä. Joten olisi mukava päästä katsomaan miten nyt :) Valitettavasti niin tai näin, Esa saa yksin viedä koirat, mutta jospa se osaa raportoida tarpeeksi kattavasti sitten minulle. Jos nyt muutenkaan onnistuu koirien vienti tuolloin treeneihin.

Kajaanissa olisi tuolloin myös EV-kisat mutta Lotta, Lotta, Lotta... Jostain täytynee nyt vain yksinkertaisesti luopua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti