perjantai 15. helmikuuta 2013

Vihdoin KAS:sin kisoista raporttia

Lisan kanssahan me käytiin starttaamassa Martinniemessä muutaman kuukauden kisatauon jälkeen 3 starttia. Harmittavasti kisat olivat niin tiukasti aikataulutetut, ettei hylkyratoja saanut tehdä loppuun asti, joten kaksi rataa ovat aika nysiä. Laitoin nyt nekin tänne että tulee itsekin katseltua, aina voi oppia jotain :) Meillä kun koneelle videot tulee aivan jättimäisinä eikä kone jaksa pyörittää niitä, joten youtubeen kun laittaa, niin saa itsekin katsottua. En ole vielä keksinyt, miten korjata asia ja hyvinpä tämä on näinkin toiminut...

Ekan radan tulos oli 10, ihan hyvin meni, oli vauhtia itsellä, koira tuli kivasti tai liiankin hyvin mukana ;) ja virheet siis meidän kompastuskivikeppikulmasta, jota ollaan nyt parsoninraivolla muutamaan otteeseen viikon kuluessa jo treenattu hallilla ja pihalla ja sitten toinen kielto hätäisestä putkeen viennistä. Mutta kontaktit piti hyvin, koira kulki, ohjaaja kulki - kaiken kaikkiaan radalta jäi hyvä fiilis.

D-rata


Valitettavasti E-radalla kontatit ei sitten pitänytkään! Jatkoin puomin jälkeen silti, mutta valssi tuli tietenkin auttamattoman myöhään ja Lisa ehti pujahtaa keppivälejä josta hyl. En heti itse muistanut, että se tarkoittaa lähtöpasseja ja jäin surffailemaan, hups! Enempi vauhdissa puomilta sivuirtoamista, siitä luulen että tässä oli kyse.

E-rata


F-radalta kolme kielto loppujen lopuksi. Renkaalta kielto ja kepeiltä kiellot kun meni välit sekaisin. Rata olisi kyllä muutoin ollut ihan mielenkiintoinen vetää loppuun asti, mutta se jäi nyt tekemättä. Tuota aloitusta pitää ihan tuollaisenaan vielä päästä treenaaman.

F-rata



Jore pääsi eilen myös aksaamaan :) Koetan ottaa neuvosta vaarin ja tosiaan harrastaa ukon kanssa jotain. Valittevasti viikossa ei riitä illat minun enää lähteä tekemään pojan kanssa mitään sille sopivampaakaan, joten yhdistelin "leikkitottista" ja agilitya oman treeninvedon jälkeen eilen. Aika vauhdikas se on ja kiihkeä ;) Tulee jopa 30cm rimojen ali kun on oikein vauhdissaan ja etupalkka kurkkii jo riman alta. Mutta ihmeen kuuliasesti se kuitenkin teki, ei mitään komentelua tai hyppimistä, teki vain sen mitä käskettiin.

Pujottelulta huomasi heti ettei se ollut ollenkaan kovin jännää, joten kun haastavuusastetta hieman vauhdilla lisäsi ja siihen raivoisat kiitokset ja kehut kun menee hyvin, niin kyllähän sitä pujotteluakin sitten piisasi treenata. :) Ehkä kesällä voitaisiin aloittaa kujatreeni, mutta vähän minulla on sellainen kutina, että Jorelle sopii oikein hyvin, ellei paremmin kädellä opettaminen.

Kontaktien alastulo oli selvästi jännää, kun juustoa vaan sateli nenän eteen ja mitään ei saanut ottaa ennenkuin luvan kanssa! Jämysti pysyi, vaikkei alastuloja olla ikinä treenattu. Tässä auttaa paljon Joren perustottelevaisuus (silloin kun ei ole häiriötä) sille kun joku käsky myös tarkoittaa että se tehdään loppuun asti. Siitä saisi varmasti hyvän tottisvehkeen, kun itse osaisi jotain.

Ei meillä ole mitään tavoitteita, kun en oikeasti tiedä miten usein onnistuu Joren kanssa oikeasti treenata. Mutta jos sitä välillä aina ottaisi menoihin mukaan ja sitten omalla pihalla tietty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti