tiistai 26. helmikuuta 2013

Match Show ja kevään kuvia

Olen aivan unohtanut kertoa uutiset mätsäristä, muutama kuvakin melkein onnistui ;) Zeldahan käyttäytyi aivan upeasti, näyttelyseisonta on ainoa, missä se menee vähän hämilleen, kun ei oikein tiedä mitä tehdä, mutta rauhallinen ja järkevä tyttö muutoin :) Nyt kun saisin tuon Marjaanan houkuteltua Pelloon matkaan, jos ei vaikka sitä Jorea tohdi vielä sinne viedä.

Witty Fox Bella e Unica "Zelda" 18 months

Witty Fox Bella e Unica "Zelda" 18 months

Jorella taas seisonta on ainoa jonka se osasi, silloin kun pystyi siihen. Kyllä se ravatakin osaa kohtuudella, silloin kun pystyy keskittymään siihenkään. Koiramäärät saivat edelleen haukkumista aikaan, kyllähän se on ihan vaan noissa muutamissa treeneissäkin haukkunut aika paljon, mutta nyt ohi vilistävät koirat ja muu melske sai vähän väliä aikaan haukunpuuskia, jotka eivät oikein ota laantuakseen.

Mutta aina sitten kun se muistaa ja siihen kykenee, seisominen oli tosi hienoa, otti kontaktia ja kaikki muutoinkin jees. Nyt vaan kun mentiin kehään, haukkuminen alkoi heti ja olin jo lähdössä tiehensä kun tuttu tuomari pyysi vielä tulemaan pöydälle. Sekin tosin meni lekkeriksi kun en saanut koiraan mitään kontaktia sen haistellessa vain pöytää ja sitten tuomari jo tulikin liki eikä Jore tietenkään pitänyt siitä. Ihan se oli hiljaa, mutta käänteli päätään käden puoleen, näytin itse hampaat ja mentiin reunaa pitkin vielä toviksi omalle paikalle, johon sain sen jopa seisomaan ihan sievästi; alla todiste. Saatiin sininen nauha, mutta toista kertaa ei enää menty kehään toisia häiriköimään, kun saatiin harjoitus loppumaan hyvään kokemukseen.

Witty Fox Alvaro Que Raro "Jore"

Tänään on ulkona ollut aivan upea sää, mittari auringossakin on näyttänyt lähemmäs kymmentä astetta, ihanaa, ihanaa, ihanaa... Kameraakin kesti käsitellä helposti ilman hanskoja, tosin lumipallojen heittely oikealla ja kameran käsittely vasemmalla oli välillä haastavaa, mutta onnistui jokunen kuva kuitenkin :) Tällaisella säällä on helppo amatöörikuvaajankin loistaa ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti