keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Muutoksia kevään treeneihin

Vuoden vaihteen ryhmien tarkastuksen myötä, Lisan ja Joren kanssa vaihdettiin koulutusryhmiä. Tänään käydään treeneissä viimeisen kerran, kun nyt ainakin vaikuttaisi siltä, ettei pakkanen kohoaisi liikaa, vaikka koirat täytyykin kyllä viedä alakertaan odotusajaksi, etteivät kylmety. Onpa mukava taas päästä treenaamaan kahden viikon tauon jälkeen - selkeästi aivan liian pitkä aika!

Joren kanssa treeneissä käyminen on kieltämättä ollut aika stressaavaa. Se ei ole montaa hetkeä hiljaa ja sen haukunta on todella, todella kovaäänistä. Ja kun se on oma koira joka haukkuu, se rassaa aivan kamalasti. Joten olen nyt sitten ajatellut, että alkaisin hissuksiin vain harjoittelemaan sitä rauhoittumista koiraseurassa sekä itsehillintää sen suhteen ja jätetään treenit loppukeväältä pois, paitsi kun itsekseen pääsee lähtemään.

Lisan kanssa aloitetaan nyt minikolmosten ryhmässä, siinä on kaikkia koviksia meidän seurasta, jotka on ihan erilailla päässeet hurraamaan myös tuloksillaan, kun meihin vertaa ;) Ryhmän vetäjäksi saatiin Virran Rauno. Raunon koulutuksessa olin Foxyn kanssa muutama vuosi sitten ja tykkäsin kyllä, perusohjausta ja kekseliäitä ratoja. Raunon radoilla me ollaan Lisan kanssa kisoissa kämmäiltykin ihan järjestään ;) Joten taitaa olla juuri tarpeeseen treeniä tulossa! Jännintä tässä kai on vielä se, että mikäli me saadaan karsintanollat kasaan (tupla ja voitto vielä kevään aikana), niin Rauno on myös yksi MM-karsinta tuomareista Rovaniemellä...!

Toivottavasti nämä viimeiset (ja hankalimmat) tulostavoitteet nyt eivät vielä iloa kisaamisesta tai luo liiallisia paineita, sehän tässä tietenkin on vaarana. Mutta ei auta kuin ottaa niin rennosti kuin suinkin voi - kisoissa - treeneissä voi rauhassa tiukkistella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti