perjantai 10. tammikuuta 2014

Igsy ja kuvia

Pitkästä aikaa kuvia, kameran laturi löytyi ja on aikaa istua omalla koneella, jolla kuvan käsittelyohjelmat :) Igsy on nyt siis 6,5 kk vanha, tällä hetkellä erittäin reipas pieni parson neiti. Tänään oltiin ensimmäinen päivä pitkään aikaan ilman kipulääkettä ja pari päivää aiemmin annos ollut minimaalinen. Joten toivotaan, että tätä nyt kestäisi!

Kuvissa Igsya ei olla trimmattu vielä kertaakaan. Olen tässä suunnitellut vähän tuota sään kohdalle paksuuntunutta keesiä harventaa, mutta sattui nyt nuo pakkasetkin tulemaan ja ei se taida kovin kamalaa reuhkaa koskaan kasvattaakaan, joten saa kasvattaa sitä edelleen. Karva vaikuttaisi erinomaiselta, ehkä Foxyyn jos vertaa, niin voisihan se karkeampikin olla, mutta en ole toisaalta kellään tavannut niin karkeaa karvaa kuin Foxylla - paitsi Foxyn pojalla Aapolla.

Dark Russell's I'm a Lucky Girl "Igsy" 6,5 months, untrimmed.



Igsyn ollessa pikku pentu, kehuin sitä kun se oli niin rauhallinen.. ;) Ja itse asiassa se on sitä edelleen! Silloin kun se tuumaa, että energia on vähissä tai tekee mieli levätä, niin se lepää, huolimatta olosuhteista. Silloin taas kuin toimintaa olisi tarvis saada, se keksii sitä vaikka itse ;) onneksi on koirakaverit ja leikkisetä sekä -täti omasta takaa! Se muistuttaa minua Foxysta, jos vanhukset lepää, se tulee kerjäämään minulta toimintaa kuskaten ketun häntää ja hyppii jalkaa vasten sitä esitellen. Agilityhallilla mukana ollessaan se seuraa hiljaisena mutta erittäin tarkkaavaisena muita ja pyydettäessä ottaa kontaktia ja on täysin koulutettavissa siinä hälinänkin keskellä. Foxy oli myös sellainen...

Näissä kuvissa Igsyllä oli toiminta hetki. Poseerasi se tovin ajan muiden kanssa mutta sitten riitti semmoinen teeskentely!



 






Se on siis ollut aivan mahtava paketti kertakaikkisesti, olen huolesta mykkä silloin kun se on kipeä, vaikkei se sitä ole lääkityksestä johtuen onneksi kamalasti ehtinyt näyttää, onneksi. Toivotaan, että saataisiin nauttia siitä tällaisena vielä pitkään.

Iso kiitos kuuluu Igsya hoitaneelle, äärimmäisen empaattiselle ja asiansa osaavalle eläinlääkäri Tiina Tiihoselle, jonka kanssa ollaan Igsyn vointia ja hoitosuunnitelmaa käyty läpi aina tilanteen mukaan. Nyt taas, kun Igsy ehti "parantua" ennen kuin hoitoon päästiin (magneettikuvauskin oli jo varattuna) odotamme, jos koira kipeytyy jälleen, ja sitten tutkitaan koira perusteellisesti, jos vaikka löydettäisiin se todellinen kivun alkuperä ja lähdetään taas pohtimaan tulevaa. Igsyn lääkärikäynnit eivät ole nimittäin kertaakaan sattuneet niin, että se olisi käsiteltäessä ollut kipeä, vaan ollaan aina oltu myöhässä, se on ehtinyt voimaan taas paremmin. Tervettä koiraa on hankala hoitaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti