sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Puutetta

Kun pakkanen paukkuu liikaa ja liian kauan, on pakko kehittää agilitya kotona. Ensin tutkitaan tulevien kisojen tuomarien ratoja netissä.. (ollaan aikeissa ilmoittautua Luleån kisoihin helmikuulle) Sitten piirretään treeni muhimaan seuraavaa kertaa varten (milloin lie pääsee taas..). Ja kun sekään ei vielä riitä, laitetaan luovuus peliin. Mistä rakentaisin kepit?

Ruokapöydän tuolien jalat liian matalia. Olisiko trimmauspöydässä paremmat? Jep, minikoiralle väli riittää (n. 40cm, pitkän sivun jalat, eli leveämpi väli olisi ollut 70cm). Pöytä asetellaan keittiön matolle ja siitä sitten vaan. Ensin harjoitellaan vähän tätä "uutta estettä", Lisalle melko vaikeaa yleistäminen, mutta oppi nopeasti. Laitoin vielä yhden tuolin kolmanneksi kepiksi, mutta poistin sen muutaman toiston jälkeen, ettei sekoita. Ehkä tämä enempi temputtelun puolelle meni, mutta ihan hyvän treenin siihen sai aikaiseksi. Ensin otettiin suoraa lähestymistä ja lopulta avoimempaa kulmaa.

Tuli siitä vähän parempi mieli ja tuossahan tuo ensi kertaa varten piirretty varsinainen pujottelutreeni sitten odottaa. :)

Jos kisoihin nyt mentäisiin, niin kyllä ne avokulmat pujottelussa edelleen on se meidän kompastuskivi - ja umpi. Kunnon kisasyyhyä ei vieläkään ole. Ehkä kuukauden kuluttua sitten tai seuraavat kisat on tosiaan suunnitteilla jo vajaan kuukauden päähän. Lisalla alkoi sopivasti viikko sitten juoksutkin tähän väliin, niin ei tarvitse tuoksuilla kilpakumppaneita kiusata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti