tiistai 25. helmikuuta 2014

Alkeisaksaa vol1

Pääsin tänään puuhastelemaan alkeisjuttuja kahden kaverin ja heidän koiriensa kanssa :) Oma pikkuinen Nelli-kasvatti tuli emäntänsä kanssa Laivakankaalle, sekä eräs hurmaava shelttiherra Ruu, joka jatkossakin nähdään näissä kuvioissa, koska on aivan uunituore arcticilainen!

Hallilla Nelli ei ollut aikoihin käynytkään, joten tuoksut meinasivat aivan saada vallan. Onnistuttiin kuitenkin hyvällä menestyksellä tekemään paria hyppyä suorassa ja ensin lyhyttä putkea sekä pitkää, mutkaistakin. Luoksetuloja treenattiin myös pariin otteeseen ja on siellä vauhtia jossain piilossa, motivointi vaan on nyt alussa se juttu, lelutkaan kun eivät oikein kelvanneet, makkarat sentään.

Ruu on pentu- & alkeet käynyt ja osasi jo mennä hyppy-putki-hyppyäkin. Se otti hyvin kontaktia ja vauhtiakin se kerrytti varsinkin putkeen päästessään.

Mukavaa tämmöinen, kun kasvattejakin näkee ja kavereita :) muutaman kerran olen hallia varannut nyt kasvattikäyttöön ja useampiakin tulijoita on jatkossa odotettavissa - ensi kerralla toivottavasti myös muistikortti mukaan kameraan! :/ Se nimittäin unohtui nyt.

Igsy oli mukana istumassa ja katsomassa. Niin reipas ihana napero se on!

--

Tultiin hallille aiemmin Lisan, Igsyn ja Ossin kanssa ja Lisa pääsi testamaan putkihässäkkää, jossa koetin aina karata jonnekin aivan muuhun suuntaan kuin mihin Lisan putki vei, sekä viedä sitä putkiin pakkovalsseilla sun muilla epämääräisillä, "vaarallisilla" kuvioilla. Muutamia virheitä siellä tuli, mutta ihan se kuitenkin niitä putkia koettaa lukea, ettei se aivan niin toivoton ole, kuin pelkäsin.

--

En saattanut olla ilmoittamatta Lisaa OKK:lle maaliskuussa, vaikka olisinkin toivonut miniluokista isompia. Näillä näkymin Activen kisat jää väliin kuitenkin, joten jos siis Lisa vain pysyy edelleen terveenä, me starttaillaan taas vajaan kahden viikon päästä. Olen päässyt yli sunnuntaisesta masennuksestanikin, se oli varmasti lähinnä tosiaan vain sitä väsymystä.  Kyllä ei voi jättää nukkumisia tuolla tavalla vähälle, jos meinaa reissata ja kisata noin paljon. Ei se vaan toimi niin.

Kisavideoita olen katsonut ja katsonut ja todennut, että Pellossa en liikkunut ollenkaan, oikein mitenkään. Kontaktiongelma oli varmasti ongelma juurikin siitä syystä etten liikkunut (vaikka pitää ne kyllä saada "liikkumattomaankin" kuntoon, ei onnistu noin, että siitä ja tästä syystä se ei pysy ja muuten pysyy - jos pysyy). Haukiputaalla kahdella jälkimmäisellä radalla liikuin ajoittain hyvin ja sillä draivilla tulee myös jatkaa seuraavissa kisoissa (ja treeneissä) jos OKK:lle asti selvitään. Koira hanskassa ja jalat ilmassa! Pitää vielä tuijottaa niitä liikkuvia videopätkiä ja fiilistellä vähän ennen kisoja.

Huomenna lähden Raunon radanlukutaidon luennolle. Vähän jotain rennompaa välillä kun ei tarttee koiraa ottaa mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti