perjantai 13. maaliskuuta 2009

Kalenterin täyttelyä

Monta näyttelyä ja agikisaa menee päällekkäin tänä keväänä. Kisoja kuitenkin yleensä on sekä lauantaina että sunnuntaina, joten voidaan varmaan silloin tällöin tehdä kompromissi ja mennä toisena päivänä kisoihin ja toisena näyttelyyn. Riippuu toki siitäkin missä kutkin kisat ja näyttelyt järjestetään, ihan kaikkialle ei varmasti venytä.

Viikon päästä meillä onkin sitten kisat Oulussa pitkän tauon jälkeen. :o Eihän me olla kuin kuudesti startattu ikinä muutenkaan, ettei pitäisi liikaa ottaa stressiä. Kyllä mulla on silti toiveena kolme nollaa neljästä startista ;D Ja kyllä toivoa pitää aina olla ja yritystä varsinkin ;) Kaksikin kyllä riittäisi laskelmieni mukaan. Tavoitteena olisi siis olla kolmosissa vappuun mennessä. SM-nollia me ei kuitenkaan taideta saada kasaan tällä vauhdilla kun niin monet kisat on jo keväältä jääneet käymättä. :( Mutta kyllä me niihin SM:eihin ehditään vielä useampaan otteeseen, olen varma siitä.

Jännittää vähän se viimeinen mittaus. Tosiaan silloin omissa treeneissä testattiin medi hypyillä ja kerran taisi tippua rima sivuhypyssä, joten hyvin se hyppää ne medi-korkeudellakin, mutta toki se rasittaa koiraa enemmän ja syö paljon vauhtia. Joten peukut pystyyn ja sormet ristiin ja mitä kukin nyt ruukaa tehdä, että saataisiin se mini koira. :)

Jos olen oikein ahkera ja kaikki menee suotuisasti ehdin treenaamaan hallilla vielä neljä kertaa ennen kisoja. Omissa treeneissä tosin hiotaan varmaan vaan jotain pikkujuttuja, kuten kierrä käskyä ja vaikka A:ta. Vähän jo jännittää kun kisoja miettii, mutta nyt taas pitäisi pitää mielessä, että sinne mennään pitämään hauskaa ja harrastamaan koiran kanssa, joka siitä niin kovasti nauttii ja jos niitä virheitä tulee, niin sitten harjoitellaan lisää :) Kaikkein kivointa tässä on se, että harjoittelu ja kisaaminen on ihan yhtä hauskaa! :D

Varasin Lisalle 16 -viikkoisrokoteajan parin viikon päähän. Sekin alkaa olla iso tyttö jo... Tänään meille tulee eräs tyttö hakemaan undun poikasta uuteen kotiin, joten pitäisi vielä vähän kuurata paikkoja ja laittaa paperit kuntoon.

Filling in the calendar... A lot of dog shows and agility competitions are at same weekends, but I guess we could end up compromising and taking a couple of starts on a saturday when the dog show's on sunday etc.

Foxy has her first competition this year the following weekend, not this one. I have been counting that I should take 2 - 3 zeros from that weekend and 2 - 3 from the next competion in April to be in the third class before mayday. :) No harm done, if I won't succeed, surely I'll be in the 2nd class by then alreay, that's ok too. (But I'm still hoping and trying for those faultless courses, as many as I can)

I should just remember to try and have fun with the dog and our hobby. I get nervous so easily... I'm nervous already when I think of the weekend. Agility is fun! - I ought to keep that in mind. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti