keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Omat treenit

Käytiin vetämässä omat treenit, kun ei tänään Mikan vetämiä ollutkaan. En ole kyllä aivan varma, oliko meillä silti tarkoituksena mennä treeneihin normaalisti, toivottavasti ei! :P Esa tuloi varta vasten ajallaan töistä ja hypättiin Carinan kanssa heti autoon ja huristeltiin hallille.

Foxylla riitti intoa parin viikon tauon jälkeen. :D Hallilla oli vielä vähän normaalia lämpimämpi, kun on ollut sen verran lämpimät säätkin, niin koira alkoi parin ratakiekan jälkeen läähättämäänkin. :) Foxya on niin hauska nähdä läähättämässä kun se niin harvoin tekee sitä!

Intoa ja vauhtia siis riitti, mutta aika hyvin Foxy pysyi silti hanskassa. Kepeille ohjasin vaikeista kulmista ja suoritus vain parani kerta kerran jälkeen. Keinulle tultaessa hyppäsi ensimmäiseltä kerralta alas, ilmeisesti lukuisten puomi treenien jälkeen keinu olikin vähän oudompi juttu. Radalta löytyivät kaikki kontakti esteet. Aan menee todella hienosti n. 9/10 kerrasta, aina astuen kontaktille. Nyt kontakti virheitä tuli radalla kerran, puomi meni aina nappiin palkan avustuksella, mikä siis tavoitteenakin treeneissä. Foxy hakee palkkaa niin innoissaan, ettei todellakaan välitä siitä missä minä olen silloin kun se tekee puomia. Toivottavasti nämä toistot riittävät tekemään oikeanlaiset suoritukset kisoissa.

Laitan myöhemmin (kun on latautunut) tähän videopätkänkin, ei tosiaan virheetön rata, mutta siitä näkee millaista vedettiin. Carinakin ohjasi Foxya kahdesti, eka kerta kun joku muu on ohjannut sitä pidemmästi ja meni vain hyvin :) Carinan jälkeen tein radan vielä kerran. Se ei valitettavasti tullut videolle, tietenkään, kun oli kerran nappisuoritus ;)

Mutta hyvillä mielin näillä taidoilla kisoihin, ohjatut treenit meillä kun on oikeasti vähissä ennen kisoja. Pyritään käymään vielä ainakin 3 tai 4 kertaa hallilla itsekseen ennen Oulun koettelemusta.

Ja Lisa meillä oli mukana kans! Tehtiin aita suoraa kolmella esteellä niin että juoksin ne itse ensin Lisaa kutsuen (rimat maassa) ja Lisa tuli perässä. Tuli vain vauhdilla ja hyppi jopa rimojen yli! :D Hassu tyttö! Putkikin laitettiin lyhyeksi ja sitä mentiin ees taas monta kertaa. Ei epäröinyt hetkeäkään kun kutsuin putken toisesta päästä. Tässä iässä ei vielä muita esteitä oikein voida tehdäkään, joten harjoiteltiin sitten hihnassa kävelyä (se menee paremmin kuin Foxy! niin, siis toistaiseksi, kyllähän minä sen vielä onnistun pilaamaan...) ja istumista kun Foxy oli radalla Carinan kanssa. Käsittämättömän hyvä keskittyminen tuon ikäisellä pennulla, hui!

Mutta treenit oli kivat ja jäi hyvä mieli, pian uudestaan!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti