torstai 19. maaliskuuta 2009

Jumppatreenit

Vaan olipa taas! Paita märkänä kotiin eilisistäkin treeneistä :D Tässähän nousee pian kunto!

Mika on nyt aivan innostunut näistä "nyrkkeilijä" - harjoituksista, että juostaan eteen taakse ja sivuttain ja tottahan se on, että kaikkea tuota tarvitaan myös agilityssa. Not only the dog, but also the OWNER needs to be AGILE ;) Viimekertaisten edestaas -juoksemisen lisäksi tehtiin hypyistä neliö joka ohjattiin sisältä niin, että koira kiersi jokaisen esteen, siis hyppäsi. Ohjaajien riemuksi esteet piti ohjata ensin juosten pitkä sivu eteenpäin, lyhyt sivu sivuttaisaskelilla, toinen pitkäsivu peruuttaen (ulkokäsi valmiina ohjaamaan koira takaa tulevalle hypylle) josta käännös taas sivuttaisaskeliin ja uusi kiekka suoraan eteenpäin juosten, sivuttain, peruuttaen jne. Ja toki vauhtia lisää joka kierroksella kun alkoi vähänkin luonnistumaan ;) Niin, eikä se siihen loppunut, viimeinen kerta mentiin vauhdilla JA suunnanvaihdoksilla, mietipä siinä sitten kun eka sivu on peruutettu ja sitten menty sivuttain ja käsky suunnan vaihdolle, että mennäänkö se peruutettu sivu sitten eteenpäin juosten vai peruuttaen kun kerran mennään rataa väärinpäin ja ohjaa siinä samalla sitä koiraa.... heh, yllätävän hyvin se meni ja olipa vain kivaa! :D

Lopuksi tehtiin ajastintreeniä pikkuradalla jossa pitkillä suorilla (4kpl) kaikki kontaktiesteet ja kepit ja päädyissä kierrettävät hypyt. Saatiin Foxyn kanssa aikakin ekalta radalta, se meni hyvin ja vielä medi-hypyillä! :) Ainoa mikä ei sujunut niin hyvin ja sitä tulee kovasti harjoitella on keinu. Se on alkanut tosissaan himmailemaan sen kanssa, vaikka ennen meni tosi rohkeasti loppuun asti, nykyisin keinuun tuhrautuu varmasti parikin sekuntia, kun se jää heti alkuun odottamaan että keinu hitaasti laskee alas ja sitten vasta juoksee sen loppuun. Joten sitä treenaamaan namin tai ehkä vielä parempi, lelun kanssa, niin varmasti saadaan vauhtia. :)

Anna ehdotti vielä pikatreenejä lauantaiaamulle, muilla kun startit on vasta myöhään illalla, mutta ehkä me ehdittäisiin muutama vartti käydä hallilla ennen lähtöä, ei välttämättä huono tapa vähän lämmitellä kisoja varten. :)

Laitoin Akuutille (ell asema oulussa) mailia röntgenkuvauksista koskien Rommia. Ovat olleet aina tosi ystävällisiä ja ripeitä lintuasioidenkin kanssa, täällä kun ei lintulääkäreitä ole mailla halmeilla, onneksi reseptit on saanut puhelimitsekin. Joten jospas vastaisivat pian!

Lisa-lipsukka ei suostunut syömään tänään ja oksensikin vatsahappoja sitten pitkin ja poikin sohvalle ja lattialle. Muutoin ollut kyllä touhukas eikä siitä huomaa että vatsa olisi sekaisin. Voipa olla ihan vaan nirsoiluakin, kun jauhelihaa ei ollut tänäaamuna seassa, kun unohtui illalla ottaa pakkasesta. ;) Ja toki massu menee sekaisin kun siellä ei ole ruokaa. Jospa se iltapäivästä jo söisi. Foxylle ja Rommille kyllä maistuisi! Kokeiltiin tosiaan isojenkin kanssa vähän aikaa taas aamu-iltaruokintaa, mutta ei Foxylle maistu kahdesti päivässä ja se lihoo heti, en tiedä kuinka, vaikka ruokaa on varmasti annettu sama määrä. Joten iltaruokinnassa ollaan taas isojen kanssa, Foxy alkoikin näyttää aika pallerolta... Ja on se mini, onhan se? On se, pliis tuomari pliis!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti