tiistai 10. maaliskuuta 2009

Uudet sivut

Tänne kun ei voi bloggerin omia sivuja lisäillä, linkitin sitten nuo vuodatuksen vanhat sivut tänne, eli koirien omat sivut ja näyttelysivun ja kisakalenterin. Sieltä vanhasta blogista toki sitten löytyvät myös, sitä en ole poistamassa mihinkään.

Katsoo jos tässä jaksaisi askarrella jotain vaikka tuohon otsikkopalkkiinkin niin ei olisi niin kamalan tylsän näköinen blogi, mutta nyt en ainakaan jaksa alkaa tappelemaan, vaikka varmaan tällä bloggerilla kuvien asentaminen olisi helpompaa kuin vuodatuksella, kun en ole mikään huippukoodari.... :P

Esa on tehnyt moottorikelkalla pari pidempää reittiä tuonne metsään, joita ollaan koirien kanssa juoksenneltu. Lisalla ilmeisesti jäänyt metsäpoluista huonot muistot kun lunta on tullut niin kamalasti että on ollut ihan inhottavaa kahlailua vaan, joten se pitää aina kantaa metsään ja sitten sopivan matkan päästä voi päästä alas, ettei se juokse takaisin kotiovelle.... Pihassa se tykkää jo kovastikin juoksennella ja metsässä myös sitten kun se hoksaa että siellä on ihan sitä varten tehty tie. :)

Eilen Rommin kanssa peuhatessaan toisesta korvasta oli irronnut teippi ja kiskoivat sitten yksissä tuumin sitä niin, että teippi vein lisan toisesta korvasta sen suun kautta ulos josta Rommi sitten veti voimiensa takaa.... Ei likka kiljunut kuitenkaan, mutta katsoin paremmaksi pistää pelin poikki, etteivät korvan sentään veny ;) Nyt ovat päivän olleet oikein nätisti alhaalla, että ihan eri sorttia nuo ovat kuijn Foxyn korvat.

I added some of the old links there from the previous blog as you can't add your own pages to blogger. Esa has made some new tracks to the woods with a snowmobile and now even Lisa can walk there without difficulties. She's just had so bad experiences from heavily snowy paths before, that she refuses to come to the woods unless I carry her. When I let her down deeper in the forest she goes on like the others, there's a road now for her too. :) And the bigger ones sure love to run along the new runnable tracks. The weather has been perfect for several days now, and the forecast promises but the same. I'd only wis for some more sun and I'd be perfectly happy, for a while. ;)

These pics are from last week.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti