sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Treenit ilman koiraa

Osaakin olla ihanan aurinkoinen kevättalvi!

Kävin tänään treeneissä ilman koiraa. En ihan koko aikaa ollut, alkoi tulemaan nälkä kun en taaskaan hoksannut ottaa eväitä mukaan. Pitäisi aina muistaa noihin päivätreeneihin. Oululaiset olivat tulleet seuraksi, muttei meitä siltikään ollut kuin kuusi koirallista, saipahan ainakin kunnolla toistoja molemmista radoista. Foxylla on vikat tärppipäivät menossa, tai alkanee olla jo ohi, mutta kun Rommi roikkuu perässä vielä siihen malliin en kehdannut viedä narttua häiritsemään toisten treenejä, varsinkin kun Oulusta saakka olivat tulleet. Ja paljonhan siinä oppii katsellessakin, sehän on selvää. Tein kuivaharjoittelut kuitenkin muiden mukana ja hoksasi siinä ajattelevansa esim. että "tuosta Foxy kyllä karkaa aalle, varmempi ohjata näin..." Vaikken rataa ollut edes menossa. :)

Ensiviikon treenit onkin sitten olematta hiihtoloman takia, voisi kyllä silti koettaa käydä keskiviikon vuorolla treenaamassa, ettei niin pitkää taukoa tulisi. Kisatkin kun on kuitenkin kohta. Saisivat järjestää jotkut epiksetkin tässä ennen kisoja, ei haittaisi yhtään.

"Treenien" jälkeen hilipastiin koko porukalla lenkille. Vitsit että Lisa osaa olla jo reipas! Se mennä viiletti muiden jäljessä melkein koko matkan! Pikku pätkä kuljettiin hankalammassa maastossa niin että upotti, joten Esa kantoi, mutta muutoin koko vajaan tunnin meni menojaan yhtään vikisemättä. :) Päällä oli vähän isompi oranssi mantteli, kun edellinen on jo käynyt pieneksi, tosin uusi on jo tekeillä. :D

Luleåssa pistäydyttiin eilen ja Lisa oli sielläkin mukana. Ensimmäinen pidempi automatka kotiin haun jälkeen ja hienosti meni. Välillä vaihtoi syliä takapenkillä ja pääsipä pikkuinen Penan kanssa minikaupunkikävelyllekin meitä odotellessa. Vähän oli epäröinyt väärään suuntaan lähdettäessä, että mihinkäs ne muut meni ja olisi vienyt Penaa pitkälle kaupunkiin päin luullen kulkevansa meidän perässä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti