maanantai 23. maaliskuuta 2009

Videot

Nyt on Oulun reissusta toivuttu ja myös niistä lukuisista hyllyistä... heh. Ei tullut nollia sitten ei. Sunnuntai alkoi käsittämättömällä sähläysradalla jonka jälkeen olin jo menettää toivoni kaiken suhteen. Ensimmäiset puoli tusinaa estettä meni nätisti, tosi aika vauhdilla joten oli ihme kun pysyin mukana edes sinne asti. Puomin kontaktilla VALTAVA loikka, kepeiltä ulos heti parin jälkeen (ei neitiä selvästikään huvittanut mikään niin tylsä ja hidas este kuin kepit) ja pujottelipa se niitä sitten väärin päinkin ja vielä lopussa livisti, korjasin kuitenkin vielä senkin. A:lta taas roimat alasloikkaukset ja pisteenä iin päällä putken väärä pää ennen viimoisia hyppyjä. Ja myönnän, minä luovutin. Luulin nimittäin, että keppien väärinpäin pujottelusta tulee hylly, mutta näin ei käynytkään, tuloksena olisi siis ollut 15vp ilman putki mokaa, vaan eipä sekään paljoa lämmitä, jos totta puhutaan...


Huoh.

No se toinen rata meni jo kohtuu kauniisti, mutta olisi pitänyt taas luottaa niihin omiin ohjaustaitoihin ja ohjata toiselle putkelle meno oikealta eikä mennä valssailemaan vasemmalle puolelle siellä putken ja pituuden välissä. Tällä oltaisiin saatettu säästyä hyllyltä, mutta valituksi tuli siis putken väärä pää ja hylly taas. Mutta kauniit kontaktit ja muuten puhdas rata toi minun uskoni lajiin takaisin ja lämmittävät mieltä edelleen. ;) Oltiin Esan kanssa puhuttu sen sähläysradan jälkeen että kokeilen mennä rauhallisesti seuraavan kerran ja siksi siis himmailin siellä Foxyn perässä alussa kun tosiaan ajattelin, että sekin osaisi mennä rauhallisesti. Heh. Tilanne olisi saattanut pelastua myös sillä, että olisin ollut ajoissa ohjaamassa Foxya sinne putken oikeaan päähän enkä vain huudellut sieltä jostain.... Eli kyllä se on niin, että nopean koiran kanssa kannattaa myös itse olla nopea ;)


Eipähän tarvinnut jäädä palkintojen jakoon, vaikka kisaajia mineissä oli sunnuntaina vain 5. Käytiin kaverin luona myöhäisellä kakkosaamiaisella ja tietenkin esittelemässä Lisaa ja huristeltiin sitten kotiin.

Lauantain videot löytyy edellisestä postauksesta.

Sundays games... Result: Two disqualifications. First course (first video) was a total mess, that's how I'd describe it. Jumps on A obstacle and the dog walk, messed up weave poles and finally wrong end of the tunnel. Well, she had speed alright and obviously had fun too at least until the dog walk when even Esa back at the viewers area could hear my tut-tutting. :D

The second course (second video) was so much better, wrong end of the tunnel again. I actually tried to go slower, that's why I was hanging behind letting her do what ever she wanted. I had actually originally planned guiding her from the right side to the tunnel without the waltz after the first tunnel, but I changed my mind and plan. I think that could have saved us from the mistake.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti