keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Lisää erottelua

No nyt on takana varsinainen tehotreeni, kun kolmena päivänä ollaan treenattu kymmenisen minuuttia putki-kontakteja! Tänään vaikutti jo oikeinkin lupaavalta, että ehkä se sittenkin jo osasi ennestäänkin, mutta oli vaan hetkellisesti unohtanut - tai jotain :)



Videoilla huomaa paljon vaikutteita vähän sieltä täältä... Olen kamala apinoimaan ihmisiä.

Käytiin palauttava lenkki, jolle Jorekin sai tulla mukaan ja juosta hetkittäin vapaana. Se sitten kahteen otteeseen yhtäkkiä piti vasenta etujalkaansa ylhäällä ja pisteli menemään kolmella jalalla. Ensimmäisellä kerralla otin syyniin ja koetin palpoida ja tiirata varpaiden välejä, muttei mitään. Toisen kerran kun sattui sama, niin otin taas hihnan päähän, mutta loppu lenkin aikana n. 2km en nähnyt taas mitään merkkejä tassun nostelusta.

Mutta nyt kun asiaa mietin, niin heti kohta kun päästin Joren irti ensimmäisen kerran, kuului siitä metsästä jostain ihan kuin joku pikkukoira olisi rääkäissyt. Otin sitten heti molemmat haltuun ja koetin tähyillä näkyykö jossain lenkkeilijöitä mutta ei näkynyt. Elikä varmasti se olikin Jore "pikkukoira" ja johonkin on jalkansa telonut. Pitää vielä illan päälle tarkistaa tassu oikein huolellisesti.

Viikonlopuksi on luvattu helteitä, saapa nähdä yltääkö tänne meille asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti