tiistai 28. toukokuuta 2013

Rata luonnokset sunnuntailta

Alla A ja B rata sunnuntailta. Tuomarina siis Salme Mujunen enkä välttämättä aivan tee kunniaa alkuperäisille, mutta ehkä niistä jotain suuntaa antavaa saa :) Mietin vielä niitä lauantain ratoja, ainakin sen hyppiksen varmaan vielä paperille saan.

A-radalla epäonnistuttiin pujottelulle viennissä, haastavia olivat erityisesti 10 ja 18 putkeen viennit, erityisesti makseilla! En muista tarkkaan miten suora 14-18 meni, en edes sitä, oliko siinä muuria tai rengasta, varmaan oli joku, joten siinä on nyt rengas.

B-radalla epäonnistuttiin lähestulkoon kaikessa (Aalle vienti, kepeille vienti. 6-putkesta tuli ulos vasemmalle, vaikken edes takaaleikannut, sekä kaikki takaakierrot..). A-radalta parhaat tulokset mineissä oli 2 vitosta ja B-radalta ehkä jopa 3 nollaa. Mutta tosiaan, näistä tuo A-rata oli ehdottomasti enempi meidän juttu, takaakierto / välistäveto hässäköitä pitäisi harjoitella kovasti sekä samoin noita tiukkoja putkeenvientejä kaikista mahd. kulmista.

A-rata 26.5. Salme Mujunen (noin suurinpiirtein)

B-rata 26.5. Salme Mujunen (noin suurinpiirtein)

Mutta nyt ylös ja ulos! Lapset olenkin jo pihalle saatellut. Iltapäivällä taas uimaan (en tosin minä...) ja illaksi mökille. Säät on olleet kyllä niin supermahtavia lomailua varten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti