maanantai 13. toukokuuta 2013

OKK:n kisat

Viikon blogihiljaisuus pitää sisällään synttärien ja äitienpäivän viettoa, vieraiden kanssa olemista ja kotona puuhastelua, yhdet treenit ja yhdet kisat.

Treenit vedettiin Kallilla ykkösluokan agiradalla, joka tuotti nollaa, ellen jäänyt hiomaan keinua. No, se ei paljon nollakunnosta mitään kerro, mutta kisat kertoivat. Tehtiin OKK:lla hylky ja 10 jälleen kerran. Molemmilla radoilla pujotteluvirheet, jälleen kerran, yksi väärä valinta putki-kontakti-ansassa, yksi hassu hypyn ohitus johtaen hylkyyn ja yksi surkeasti ohjattu hyppy kiellolla, yksi Aan kontaktin roiskinta ja sitä rataa. Mutta Lisa meni hyvällä fiiliksellä, vaikka minua vähän jännitti, sää oli mainio vaikka mutainen kisapaikka kastelikin vähän kenkiä. Poltin jopa otsani punaiseksi, että ihan mukavasti meni se äitienpäivä :)

Alla kisaradat, hyppärillä kamalaa varmistelua putkille isoin kaarroksin. Marin selostusta kun saisi mukaan aina treeneihinkin, niin ehkä oppisi jotain? ;)


Eijan rata tuntui aluksi vaikealta, varsinkin alun putkeen vienti hirvitti, mutta toimi lopulta hyvin. Pujottelulle Lisa ampui, siitä vitonen. Pujottelun jälkeinen poispäinkääntö tuli myöhääm ja näytin sen huonosti, joten siitä hypyn ohitus. Puomi-kontakti-erottelu ei vaan toimi. Niistot toimi kisoissa kivasti, kun ennen eivät ole oikein olleet varmoja. Aan kontaktin roiski ja sen jälkeen lähdettiinkin pois. Ehti se vielä tehdä keinun ja se oli ihan ok, vaikkei videolla kokonaan näykään.

Jämsän rata oli profiililtaan vauhdikas vähän epätyypillistä Jämsää jopa se sisälsi oikeastaan vain yhden vaikeamman kohdan, joka sössittiin (+ kepeille vienti, kuinkas muutenkaan). Eli 5-6 väli oli haastava. Ensin piti ehtiä vitoselle takaakiertoon, joka toimi. Koska menin saattelemaan takaakierron niin loppuun asti, olin sijoittunut tosi huonosti jo valmiiksi 6 estettä varten ja kiiruhtamalla sinne vein sitten samalla koiran sen ohi. Ehkä jo pelkkä rytmittäminen olisi saanut Lisan suorittamaan esteen oikein, mutta vitonenhan siitä tuli. Putkeen viennit turhilla varmisteluilla polttivat aikaa ja sitten taas sama virhe kuin Berglundinkin radalla; vauhdikas kepeille meno soljui lopulta yhden välin liian pitkälle ja se korjaamaan sitten.. Harmitti vähän, kun rata olisi ollut muuten niin "suoritettava" ja sekin sitten onnistuttiin kuitenkin pilaamaan.

Tulevat treenit sisältävät siis mm.:
  • Keinua edelleen
  • Vaikeita pujottelukulmia ratatreenin lomassa tai muutoin vauhdikkaasti lähestyen, avo- ja umpikulmassa
  • Putki-kontakti-erottelua
Kiitti ja kuitti, tänään aloitetaan treenaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti