tiistai 21. toukokuuta 2013

Omat treenit viikonlopulta


Radalle otin mallia Jenna C:n blogista löytyvästä treeniradasta. Hyppyesteitä ei ollut tarpeeksi edes ensimmäisiä 6 estettä varten, joten karsin yhden hypyn alusta pois, eikä tästä varmasti enää edes alkuperäistä ajatusta tunnista! :D Mittasuhteiltaan taisi koko radan leveys olla n. 6m, korkeus samaten. Semmoinen aika tiivis paketti siis, ja pujottelu vain kuudellä kepillä. Tavoitteena oli vahvistaa pujottelun aloitusta ansaesteellä häirittynä sekä pimeää putkikulmaa. Ne se haki aivan superhitaasti, joten pitää ensi kerralla ottaa helpompaa kulmaa vauhdissa ja siitä sitten vaikeuttaa. Samaa keppikulman aloitusta harjoiteltiin myös treeneissä viikolla, joskin tuolloin vielä haastavammassa vauhdissa ja kulmassa, silloin sylkkäri toimi parhaiten. Vasemmalta vietynä ei toiminut ollenkaan, vaan Lisa haki tuolloin aina tuon ansahypyn.

Haastavaksi koitui tällä kertaa pimeät putkikulmat, mutta kyllä Lisa alkoi niitä lopulta varmemmin hakemaan, hitaasti vain. Lämpö tosin vaikutti menoon yleensäkin ja treenin aikana Lisa tankkasi melkoiset määrät vettä. Osaa se onneksi silloin juoda kun sitä janottaa vaikka muutoin onkin huono juomaan.

Toinen haaste oli kuinka saada vietyä koira 10 esteelle takaakiertoon ilman että hakee ansahypyn suoraan edestä. Palkkasin siis väärästä suorituksesta monen monta kertaa, koska en vaan osannut ohjata loogisesti ollenkaan - kunnes keksin vedättää :) Se toimi!

Videolla aivan lopusta löytyy ratasuoritus kokonaisuudessaan, onnistuneena siis, muutoin se on aika pätkittäin tehtyä ja välillä kokeilen jotain ihan muutakin, kuten vauhtivetona esteet 1-6-7 ja 7 hypyltä suoraan pujottelulle vienti persjättö-sylkkärillä, Lisalla kun avokulmien haku niin, että olen itse sijoittunut sylkkäriasemiin on todella heikkoja. Puhumattakaan jostain videolla näkyvästä hölmöstä yrityksestä,yhden kerran se toimi.


Lisan meno on muutoin niin mukava katsella nyt, se liikkuu leppoisasti ja mika hauskinta, seisoo kauniisti, jalat kuten pitää, kyyristelemättä. Se on semmoinen Etelän lapsi, vilukissa ja voi miten siitä näkee kuinka rakastaa näitä lämpimiä säitä. Ja niin, kyllä ilmoitin meidät Joensuuhun viikonlopuksi - kaikki 7 rataa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti