perjantai 3. toukokuuta 2013

Väsynyt tänään

Muistin aamulla eilisistä treeneistä kirjoittaessani, että olin unohtanut avaimet kentälle ja oven auki. No sitten vaan lapset autoon, kuravaatteet mukaan, reppuun lämmintä kaakaota ja evästä ja koirat takakonttiin piippaamaan.

Ihan mukava reissu, tein pienen ratapätkän taas, yhteensä 14 estettä. Se hämärästi toisti Eija Berglundin vuoden 2010 SM-kisojen medien agilityrataa, joskin jätin keppien yläpuolelta radan rakentamatta ja taioin siihen numeroiden 7 ja 14 väliin pöydän. Oli siinä hinkkamista taas, kun ei vaan sujunu. Alku oli ok. Otin sitä myös niin, että jätin suoran putken pois ja kierrätin 4 esteen takaa. Molemmin tavoin Lisa osasi hakea hyvin puomin. Niin kun sen piti mennä putkeen. Välillä se meni putkeen.

(Mulla ei oikeastikaan ajatus nyt kulje hirveän hyvin, naama kuumottavana (aurinko paistoi koko ajan)  ja väsyneenä (kannoin kaksi putkea painoineen kentälle ja pois, siirsin puomia itsekseni, samoin keinun ja kannoin kaikki hypyt kentälle) sekä vatsa täynnä ruokaa... niin ei vaan kulje. Treenin päätteeksi kun olin kantanut esteet takaisin koppiin Ossi kaatui ojaan ja kasteli itsensä läpimäräksi kuravaatteidenkin läpi. Ja ajettiin kotiin niin, että sillä oli päällään vain Ilsen paita ja Ilsellä minun kaulahuivini sekä sukkahousut. Vaihtovaatteet olisi saattanut olla hyvä ajatus ja se kävikin päässä, mutten silti ottanut niitä. Onneksi auto oli kuuma auringon jäljiltä..)

Mutta takaisin asiaan. Kepeille vienti oli kamala-kamala-kamala. Pitää yrittää youtubettaa medien suorituksia siinä. Lisa haki mm. puomille tai sylkkärillä kokeiltaessa pyöri säkkärää siinä "sylissä" eikä kääntynyt. Lopulta se toimi niin, että yksinkertaisesti näytin sen ekavälin, oikealta ohjaten. Ei vaan menny muuten. Ja sitten ohjasin pujottelun kokonaan oikealta ja jouduin kääntämään jyrkästi sinne pöydälle, joka oli sijoitettu tuonne  pujottelun ja 14 hypyn välimaastoon. Loppu radalla ei ongelmia, jopa keinu takaaleikkauksella toimi aika kivasti, vaikka taas mulla oli vaan se huono keinu käytössä.

Mutta nyt riittää. Tämä taho hiljenee toviksi. Kahvia. Lapset simahtelee elokuvan parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti