keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Viikon treenejä

Alkeiskurssilaisilla oli viimeinen kerta maanantaina virallisista kahdeksasta kerrasta. Yskäepidemian vuoksi vedetään pari ekstrakertaa myöhemmin. Hienosti on esteosaaminen jo kehittynyt, kun vimppakerralla otettiin ratapätkääkin. Ensin hyppysuoraa ja etenemistreeniä ja lopuksi sitten siihen lisättynä pari estettä. Jokainen koira haki jo loppusuorankin aivan upeasti, että kyllä meillä vaan oli etevää porukkaa kurssilla ja paljon uusia lupauksia! :)

Eilen treenattiin vajavaisen valmennusryhmän voimin (minä, Emma, Mika) energisillä treeneillä toteuttaen Saviojan rataa, joka on myös netissä saatavilla ja se jopa mahtui halliin aikalailla muuntelemattomana. Lisättiin vielä putki Aan alle syöttämään, mutta eipä siihen kukaan langennut. Tällä radalla oli haastetta saada käännöksistä sieviä, niihin piti siis ihan pistää ajatusta tosissaan mukaan kun haki ohjauslinjoja. Saatin Foxyn kanssa ensimmäisen yrityksen jälkeen pari nollaakin. Tämän jälkeen tehtiin samoista esteistä uusi väsäelmä, joka osoittautuikin käsittämättömän vaikeaksi! Kaiken lisäksi onnistuin jotenkin möhlimään rataantutustumisen, sillä en yksinkertaisesti millään meinannut saada rataa pysymään mielessäni. Siinä oli ihan tuhottomasti ansapaikkoja, että itse kukin hyllytettiin alkuun useampaan kertaan ja me ei Foxyn kanssa nollaa edes saatu, taisi M&W olla ainoita nollaajia. Jäin sitten lopulta vain jankkaamaan keinua, kun siitä ei meinannut tulla mitään - ja siihen sitten hupeni loppuenergia. Hyviä pätkiäkin tehtiin kyllä ja lohduttauduin sillä, ettei kisoissa koskaan ole noin vaikeita ratoja ;)

Viikonloppuna meillä onkin sitten OKK:n kisat ja tuomarina Anne Savioja. Tsemppiä meille mukaan rutkasti ja hyvääää mieltä! Toivottavasti sää suosii edelleen yhtä ihanasti kuin nyt jo pidemmän aikaa. Ihana kevät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti