keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Don't Be Selfish

Kotona sairastellaan nyt koko porukalla. Aloiteltiin reilu viikko sitten Ossin ja Esan flunssalla, joka jatkui minun flunssailuun (ei ole aivan vielä ohi sekään), ehdin kuitenkin vähän paremmaksi ennen Rovaniemeä. Viikon alusta Ossi köhääntyi ja nostatti kuumetta ja nyt sitten vuorossa lisäksi Ilse. Joten kotona ollaan!

Huomenna oli alunperin tarkoitus lähteä Sotkamoon, ja jättää lapset sinne hoitoon että pääsisin perjantaiksi ilta-kisaamaan Ouluun, mutta ovatkin saaneet aikataulut järjestettyä kisoihin epätavallisen upeasti ja aikaiseksi niin, että voi olla, ettei päästä kumpaankaan starttiin, vaikka järjestettäisiin asiat miten ja vaikkei sairaitakaan oltaisi. Olin nimittäin vähän laskenut sen varaan, että toinen startti alkaisi vasta kahdeksan tienoilla, no, se alkaakin jo heti neljän jälkeen!!

Muidenkin vastoinkäymisten vielä kasauduttua tähän samaan syssyyn, tuntuu jo, että saavat SM:it olla ja jään kotiin mököttämään. Mutta se olisi tietenkin vain lapsellista ja muutenkin tyhmää, luovuttaa heti kun menee hankalaksi. Eli jos ei muuten, niin lähdetään lasten kanssa omalla ajalla kohti Oulua jossain vaiheessa, ehkä ollaan eka yö siellä ja sitten lauantaina käyn viemässä heidät Sotkamoon, että ehditään piipahtaa edes pikkuisen katsomassa kisoja viikonlopun aikana. Koetan tosin nyt jo unohtaa ne iltakisat, jos pääsen sinne jotenkin, niin kiva, jos en, niin eihän sille mitään voi.

Kontaktisulkeistettiin koirien kanssa maanantaina. Hienot koirat on mulla. Manu tarvitsee taas tehotreeniä lelulle vapauttamisessa, on saanut aivan liikaa leikkiä pallopelejä ukin kanssa ulkona :/ Lisa on pallotellut ukin kanssa, mutta toimi hyvin, vaikka puoli vuotta sitten en voinut vielä heittää lelua ilman, että Lisa välittömästi säntäsi perään :) 

Mutta arvatkaas - kokeilin lopuksi pari kertaa "kunhan vaan huvin vuoksi" niin, että Manu odottaa irti käskyn alla sivummalla ja teen Lisan kanssa puomia, aikamoista häiriötreeniä siis! Jouduin kyllä useamman kertaa palauttamaan Manun takaisin (puhumatta Lisan lelulle vapautuksesta...huoh), mutta sehän odottaa paljon sievemmin näin vapaana ollessaan, kuin hihnassa ollessaan, puhumatta aitauksesta tai häkistä (tai ikkunasta katsellessa, kuten videolla kuuluu) ja vaihdoin vielä sitten niin, että Lisa odottaa ja teen Manun kanssa ja KAPPAS!! :) Minun kiihkoileva terrierini pysyi kuin tatti siinä nurmella istumassa ja katsoi kun me Manun kanssa tehtiin KIIPEEEE-KIIPEET ja vapautukset ja kaikki. Hurjaa!! :) Tämähän aivan innostaa treenaamaan samaa jatkossakin.

Videolla puomitreeniä molemmilta.



https://youtu.be/msqdXVPf00I

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti