torstai 25. kesäkuuta 2015

Hitaasti mutta varmasti.

Voihan blogi.

Olisi kuvia, olisi videoita, olisi juttuja. Olisi olisi. Varmaan vähän liikaakin, joten siksi tuntuu, ettei mitään oikein voi kirjoittaa. Päivitystahti on aivan liian väljä tekemisen määrään suhteutettuna - tai on sitä tekemistä joskus vähemmänkin, mutta kun ne "ryppäät" jää päivittämättä niin sitten ollaan pulassa!!

Ajatella, että ohi ovat SM-kisatkin ja ovella kolkuttelevat jo kiihtyvään tahtiin MM-karsinnat Jyväskylässä. Jos juhannuksen jälkeen kesä on ohi, niin sitä se on varmasti ainakin karsintojen jälkeen? Tai ei, sittenhän sitä vasta jäädään lomalle... Me ei sinne olla menossa, viimeinen nolla jäi uupumaan, tehtiin Oulun SM-iltakisoissa kaksi kertaa kontaktivirhe ja hölmö kieltovirhe lisäksi. Puomin kontakti "otettiin uusiksi" ja sitten ulos. Mutta tämän noususuhdanteen perusteella meidän vuoro ei voi muuta kuin olla ensi vuonna. Se ei vaan voi olla muuta. Nyt kannattaa siis sijoittaa näihin osakkeisiin.


(Jahas, nyt kun katsoin tuon videon toistamiseen, niin eihän tuomari edes nostanut kättä Aan kontaktille, hmm. Tässä voikin sitten miettiä, olisinko kuitenkin vetänyt radan enempi täpöllä, jos olisin tiennyt että alla on puhdas rata? Kieltovirhe putken jälkeen oli nimittäin tosi hölmö, vein aivan liian pitkään putkeen ja sitten tietenkin myöhässä kun Lisa tulee putken jälkeen suoraan minun luokse. Jossittelua, jossittelua! Siitä on meidän agility tehty.)

Mutta vitsit sikseen. Välillä treenejä ovat haitanneet työt, välillä lomat. Tarvittaisiin molempien kanssa ratatreeniä, Lisan kanssa kontakteilla höystettynä ja Manun kanssa ohjaamista vauhdissa. 


Omalla pihalla saan pyöritettyä Manua melko hyvin, kun se ei kulje niin vauhdinhurmassaan ja olen keksinyt "niksit" takaakiertojen hyppäyttämiseenkin, ilman että Manu tulee alitse. Tai no, välillä se ei tule alitse. Se on oikein tyypillinen bordercollie, eikä sylikäännöt, takaakierrot sun muut ole sille mikään vaikeus, mutta saksalaista en osaa edelleenkään - teen sen varmasti vain jotenkin totaalisen väärin Manun kanssa. Se ehtii aina työntymään johonkin väärään väliin. Ehkä pitäisi paremmin pilkkoa osiin ja opettaa se ensin laskeutumaan minun sivulle ja taakse ja niin edelleen. Vahvistaa takaakiertoja minun sijainnista riippumatta ja niin edelleen...

--

Lisan kanssa olen aloittanut naksuttelun... hmm. Kontakteja ajatellen. Se on aika, hmm. Mielenkiintoinen projekti, eikä siinä ole varmaan mitään järkeä, mutta minä kokeilen. Laitan tänne jotain raporttia sitten kun se alkaa näyttämään joltain. En ole aivan varmaan tuleeko se koskaan näyttämään miltään. Kyse on kuitenkin 2o2o metodista, sitä en lähde muuttamaan. Toistaiseksi naksuttelu ei liity mitenkään kontaktiesteisiin, katsotaan nyt ensin mihin suuntaan se lähtee. Teen joka tapauksessa jotain ihan omaa juttua, joten hehhe - luotto toimivuuteen ei ehkä ole kovin suuri!

(Hyh, kylmää kahvia tähän väliin)

Ollaan oltu lasten kanssa lomalla nyt kaksi viikkoa. viitisen viikkoa vielä jäljellä, tai sinne päin :) Olen tehnyt töitäkin välissä aina joutessani ja kun niitä on, Esa myös aloittaa uuden työn heinäkuun alusta (yritystoimintaa!), joten kenties hierontatöidenkin tekeminenkin tästä helpottuu. Tai sitten ei... Aika näyttää.

Meillä Seskarössä ehti olla kesä vähän aikaa, sitten tulivat sateet. Ilsellä olisi illasta ratsastustunti, joka jo kertaalleen siirrettiin sateiden vuoksi, joten saa nähdä millainen tuuri meillä on tänään. Sen jälkeen lähden vielä koirien kanssa agilitytreeneihin, oikeasti ikuisuuden jälkeen! Ihanata :)

Viikonloppuna livestremit käy kuumana kun kannustetaan tuttuja karsinnoissa, olisihan se huikeaa kun joku heistä pääsisi joukkueeseen, pidän kovasti hirveästi peukkuja!

--

Tähän loppuun vielä meidän juhannusillan treenit itikoiden kannustaessa. Ainut treeni mitä ollaan tehtykään kentällä tässä välissä. Laitoin taas vain vähän höpöpätkää Manun kanssa - tai ehkä se on meillä aina vähän höpöä. Raukka Manu. Lisalla vahvistin itsenäistä pujoa, se meni hyvin. Lisäksi tähän pitäisi ottaa häiriöesteet ja muut häiriöt.

Tehtiin molempien kanssa monipuolisempaakin treeniä, mutta puhelimen muisti oli niin täynnä, etten vaan saanut kaikkea kuvattua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti