sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Karsintafiiliksiä

Melkein on niin, ettei koirakuvien koirakuvia voi itkemättä katsoa :) Tunteet on isot täällä kotikatsomoissakin! Livestreamit on vaienneet ja lähtölistat huomiselle selvillä, joten nyt ei voi enää muuta kuin fiilistellä katsomalla kuvia ja toivottaa onnet kaikille jatkoon selvinneille.

Tänään nähtiin monia niin huikeita suorituksia ja monia omia suosikkeja pääsi myös jatkoon huomiselle, joten riittää jännättävää :) Minien taso on todella, todella jäätävän kova, kärki on leveä ja siellä voi sattua mitä tahansa - vaikka kärkikaksikko (Hunni ja Neon) pitääkin toistaiseksi jopa 30 pisteen etumatkaa seuraavaan nähden. Ja sehän tässä niin jännää onkin!

Makseissa moni "ennakkosuosikki" jäi ulos jatkosta, erityisesti minua harmittaa Yksin harmilliset virheet toinen siellä toinen täällä, ne menee niin lujaa ja hienosti Mikon kanssa, että toivoisin jo menestystä sille suunnalle :) Mutta ensi vuonna uudestaan.

Ruksin lähtölistoista kaikki yli 7 vuotiaat koirat. Ihan vaan siitä syystä, että Lisa täyttää joulukuussa 7. On niitä monta. On meillä vielä aikaa. Lisa on hyvässä kunnossa.

Mutta ei, nyt täytyy lähteä nukkumaan, Muuten ei jaksa aamulla herätä. Ysiltä jatkuu taas, onneksi vähän myöhempään tänään. Rataantutustumisen ajan voi onneksi vielä torkuttaakin, jos nyt sinne asti riittää unta ;)

Tsemppiä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti