tiistai 25. tammikuuta 2011

Agilityporinoita

Foxy on hyvässä kunnossa vielä kisaviikonlopun jälkeenkin, niin kuin pitääkin tietenkin, vaikka säästellenhän minä ratoja otinkin. Ihan yhtä leikkisä (ja rasittava - on niin hauska kun Foxystakin on tullut taas rasittava Rommin lähdettyä :') Lisa on nykyisin enempi se leikkipoliisi meillä) ja liikkuu mielellään, vaikka pakkastakin tuli taas. Viikonloppu onneksi oli mukavan lauha, sillä vaikka junkohalli onkin muuten kiva kisapaikkana, kyllä sinne kunnon pakkanen sisälle pääsee. Myös Kajaanissa sattui kivat säät kisojen ja myös näyttelyjen kannalta, että hyvä on ollut meidän taas aloitella kisaamista.

Seuraavat startit olisi varmaan sitten Haukiputaalla, OKK:n järjestäminä. Tuolloin Foxylle olisi tarjolla 3 starttia sunnuntaille, yksi niistä hyppyrata. En ole vielä ilmoittanut helmikuulle yhtään starttia, mutta joka viikonlopulle niitä olisi kyllä tarjolla... ja tekisi vähän mieli käydä kaikissa, mutta enpä oikein tiedä miten rahatkaan riittää. Pitäisi kyllä sitten osata pitää myös koirasta huolta kunnolla, varsinkin jos sattuu, että helmikuussa on kylmä. Odottelen Foxylle myös juoksuja ihan näillä näppäimillä, tai muutaman viikon sisään, mutta virheistä oppineena - niitä ei kannata jäädä odottamaan.

Eilen käytiin Lisan ja Foxyn kanssa treeneissä (Eli pitkä agiviikonloppu takana, nyt taukoa!) Ja tänään kävin vetämässä oman ryhmän. Tehtiin maanantaina yksi kieputusrata, jolla Foxy ei todellakaan ollut parhaimmillaan meidän liukkaalla matolla. Otinkin tänään samaisen kieputusradan omalle ryhmälle rimat alhaalla, niin pääsi paremmin tarkkailemaan käännöksiä ja ohjaajien liikkumista koettaessaan saada koiria kääntymään. Lisakin pääsi pitkän viikonlopun kotona vietettyään treenaamaan Carinan kanssa ja keppejä kokeiltiin myös, ne meni oikein hyvin hallillakin - kotona teinkin jo 8 kepillä. En tiedä kuinka onnistuu edes lisätä enempää tuossa pihalla ja ne on lisäksi ihan vinossa jo valmiiksi ja tietenkin jäätyneenä maahan.... Lisalla ei minusta tosin ole oikein vauhti entisensä. Ja kun se kotonakin on enempi vain poliisin roolissa ja lihonutkin se on. Liekö sillä kaikki kunnossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti