maanantai 31. tammikuuta 2011

Tämän päivän treenit

Vedin tänään molemmat illan treenit vuorostani, kun C ei päässyt. Otin molemmat omat koirat alkuillasta, kun muita treeniryhmäläisiä oli paikalla vain yksi ja varauduin kuitenkin siihen, että jälkimmäisessä niitä saattaisi olla jopa kaksi (ei ollut, vain yksi sielläkin). Olin tehnyt radat ihan itse tai oikeastaan vain yhden jonka muokkasin kahdeksi ja varmaan kiltteyttään Heidi ja Katja niitä kehuivat :D Vaikka olihan niissä tekemistäkin, ettei mitään ihan läpihuuto juttuja, eikä kuitenkaan ehkä liiankaan vaikeita.

Molemmat tytöt olivat oikein innoissaan ja touhukkaita. Radalla oli hauskoja A-putki-ansoja, erikoisempi kepeille vienti, sekä tilaisuus kokeilla viskileikkausta, joka onnistuikin paremmin kuin hyvin. Lisan kanssa rata jäi vähän puolitiehen, koska kepit ei ole ihan vielä niin kunnossa, mutta kuitenkin sen verran, että se meni normikepit kertaalleen ihan oikein ja oikein säpäkästi kanssa! Sillä on vaan vauhtia nyt niin paljon, että meinaa muutama väli jäädä tekemättä, joten hiottiin siinä sitten vinokeppejä vielä. Mutta kyllä jos nyt kerran meni jo kepit kertaalleen ihan nappiin ja nopsaankin, niin kyllä ne ainakin sitten vajaan kolmen viikon päästä Luleåssa menee?

Saa nähdä pääseekö Foxy sittenkään helmikuussa kisailemaan, kyllä ne juoksut taitaa kuitenkin olla tuloillaan, vaikka mitään varmaa en vielä voikaan sanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti