torstai 13. tammikuuta 2011

Aksavideo

Tässä vielä Foxyn tykitykset Kajaanissa - on se kyllä semmoinen raketti että! <3

Eli virhe tulee tuolla ennen ekaa putkea olevalla hypyllä, jonka Foxy suorittaa ensin niinkuin pitääkin, mutta radan olisi tullut jatkua putkeen, jonka sijaan Foxyn ehtikin tulla takaisin päin, sitten tulikin vaikeuksia koettaa ohjata se putkeen ilman virheitä ja niinpä tietenkin ohjasin Foxyn uudestaan samalle hypylle ja peli oli pelattu. Tehtiin luonnollisesti vielä loppurata mahdollisimman vauhdikkaasti ja puomin alastulo ei ollut ihan sitä mitä toivoin, mutta onpahan jotain treenattavaa ;)

(ja alla siis vielä edellinen pitkä postaus trimmaamisesta)

3 kommenttia:

  1. Voi vitjat miten hienosti sää saat sen kääntymään oikeille esteille tosi pienillä ylävartalon käännöillä. Ottaen huomioon kuinka kova vauhti Foxylla on, niin sun ajoitukset näyttää ainakin näin amatöörin silmiin tosi hyviltä. *kateellisenä nyökyttelee

    Toki Foxyn nopeudella ei varmaan auta olla yhtään myöhässä. Et taida keritä paljoa "korjailla".

    Tosi rennon ja rauhallisen näköistä ohjaamista. Näyttää itsevarmalta ja siltä että luotat koiraan.

    VastaaPoista
  2. :D Kiitos! Välillä ne ajotukset sattuu oikein ja välillä ei, oppia ikä kaikki!

    VastaaPoista
  3. Hienon näköistä menoa! Sie juokset itekin kun aroporo kun oot puoli kenttää koiraa edelläkin nuissa suorissa pätkissä =) Ja Foxy näyttää kyllä toipuneen maan mainiosti pentuilusta ja on entisessä iskussaan!! Tsemppiä ja nopeita nollia Kemistä tuomisiksi!!

    VastaaPoista