tiistai 25. tammikuuta 2011

Se eka nolla

Kamala blogin laiminlyönti ja se on ihan vaan facebookin vika! Me nimittäin saatiin kuin saatiin se eka nolla kolmosissa sunnuntaina Esa Muotkan agilityradalta. Ei kylläkään voittonollaa, eikä sertiä, koska kilpailijoita oli vain 19 (vaaditusta 20:stä), jolloin voittajan ollessa kykenemätön ottamaan vastaan sertiä (oli jo valio) se ei voi siirtyä seuraavallekaan, pienestä se oli kiinni! Sijoituttiin siis toiseksi. Rata oli aika sähläysrata silti, enkä saavuttanut täydellistä harmoniaa koirani kanssa ;) mutta onnistuttiin silti tekemään se jotenkin kutenkin puhtaasti.

Aan kontakti näyttää ihan kamalalta kun muuri piilottaa juuri sen oikean kohdan, mutta kyllä se suoritettiin ihan normaaliin tapaan, meillähän Aa on juoksuna ja puomi pysäytyksellä.


Toinen rata oli Johanna Nybergin hyppyrata ja siitä taas hylky, kuljailin jo mahdottomuuksia siellä muurilla, mutta vasta keppien jälkeen hyllytin Foxyn väärään päähän putkea. Muuten rata oli ehkä jollain henkisellä tasolla sujuvampi kuin Muotkan agirata ;)

2 kommenttia:

  1. Olipa se vauhtia. Vähemmästäkin menee sekaisin ainakin ohjaaja, jos ei koira. Hieno suoritus teiltä molemmilta :)
    Lukas rupesi heti haukkumaan, kun kuuli koirien äänet. Nyt se kiertää toiveikkaana ikkunalta toiselle. Eikö joku tulisi?

    VastaaPoista
  2. Vauhdikasta menoa ja rohkeita vetoja radalla! =) Hienoa Lotta ja Foxy. Siitä täydellisestä harmoniasta...hmm..mistähän sellaisia voisi hankkia, miekin haluan tietää ;)

    VastaaPoista