tiistai 18. tammikuuta 2011

He's got them!

Jorella alkaa olla hampaat jo läpikotaansa vaihtuneet, joitain takahampaita mahtaa olla vielä tulematta, mutta isoilta niistäkin näyttää jo suurin osa. Ylhäältä oikealta on kulmuri vielä tulossa vanhan alta, mutta vauvahammas liikkuu kyllä hyvin jo, että eiköhän se pian anna periksi, vaikka vähän auttelee. Mikä mukavinta, Jorelta löytyy tosiaan myös kaikki välihampaatkin, kuten ounastelin, kun pikkuykkösillekin oli omat kohopaikat siellä ikenessä jo valmiiksi :) Lisalta semmoiset kohot esimerkiksi puuttuu kokonaan, sillähän ei ole P1:siä kummallakaan puolella. Foxylta taas puuttuu toinen P2. Rommin luulin pitkään olevan täyshampainen, mutta siltäkin puuttui P2 kuten Foxylta. Että paljonhan näitä hammaspuutoksia näillä kyllä esiintyy, vaikka kaikki kolme vanhaa ovat täysin erisukuisia.

Mutta iloitaa Joren täydestä kalustosta. :)

Jore ja Foxy on niin mielissään, kun pihalla lauhemmat säät, kyllähän ne on pakkasillakin jaksaneet meuhata, mutta nyt ei ovelle tunnu olevan asiaa missään vaiheessa, vaan luuhaisivat loputtomiin jossain asuntovaunun alla ja pressutallissa - se on kiva että on hauskaa :)

Illalla olisi oman seuran epikset ja minun asiani viedä sinne radat ja varmaan tuomaroidakin suurimman osan aikaa. Ajattelin kuitenkin vetää Foxyn kanssa ekan radan, niin sen pystyy lämmittelemäänkin ja aloitan tuomaroinnin vasta sen jälkeen. Eilen ei sitten edes päästy treeneihin, kun meillä on vähän autopulaa... :P Jospa tästä suosta joskus noustaisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti