keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Kisoihin

Lauantain lähtölistat olivat tulleet, aika jännää :) Lähdetään Foxyn kanssa ensimmäisinä meidän ekalla radalla, ei siis oteta kumpanakaan päivänä päivän ihka ensimmäistä rataa, vaan vain kaksi jälkimmästä per kukin päivä. Sunnuntaina sitten lähdetään molemmilla radoilla ensimmäisenä (!) mutta siinä elättelen toiveita että käytäntönä on edelleen kakkosluokkalaisten noustessa kolmosiin saman viikonlopun aikana, että he lähtevät uudessa luokassaan luokan ensimmäisinä. Siellä on varmasti jokunen niin hyvä koirakko (kuten esimerksiksi Katja ja Olga :)) että ehtii lauantain kolmella radalla nousta (ellei jo ekalla!) Olga kun on tuottanut nollia sellaiseen tahtiin, että se on varsinainen mininollatehdas!

Meillä on kolmosiin tultuamme kasassa vasta yksi tulos, kun loput ovat hylkyjä. En tiedä miten tästä suosta noustaisiin. Radoilla on kyllä ollut aina hyvä fiilis, että jospas me jatketaan sillä fiiliksellä eikä anneta hylkyjen masentaa :) Kaikki on silloin paljon onnellisempia!

Nyt kuitenkin vanhat ongelmat on olleet aika kauan kurissa, kuten kontaktit, kepit, keinu, eikä yritetä nyt manata niitä takaisinkaan ;) Eilisissä epiksissä ne meni hyvin, tosin kerran haki keppikulman väärin, ohjasin varmaan jotenkin surkeasti. Foxy teki kuitenkin nopeaa rataa joka kerta, oli kuulolla vaikka minä kämmäilin ja jaksoi odottaa kämmäilyistäni huolimatta ohjausta, eikä tehnyt omia päätöksiä. Tässäkin me ollaan edetty, Foxy on kiinnostunut myös siitä mihin minä tahdon sen menevän, eikä vaan esteistä.

Ja voin aina lohduttautua sillä mitä Jänesniemi sanoi meistä, suoraan sanottuna asian sisältö meni jotakuinkin niin, että Foxy on todella herkkä koira ja lukee ohjaajaa todella tarkasti, jolloin ohjauksen tulisi olla tarkkaa ja taitavaa myös. En ole itse aivan vielä Foxyn tasolla. Mutta tämähän me tiedettiin. En tiedä pitäisikö sen masentaa vai piristää?

2 kommenttia:

  1. Kyllä niitä nollia kohta alkaa tulemaan! =) Se on vaan positiivista et Foxy on herkkä, sit kun olette täydellsessä harmoniassa keskenänne niin niitä nopeita nollia sit alkaa tulemaan. Mut vaativaahan se on kun ei kestä pikkusormikaan osottaa väärään suuntaan..

    VastaaPoista
  2. Ja kun se ei taida olla vaan pikkusormi :D

    VastaaPoista