perjantai 9. toukokuuta 2014

Kallin treenit

Eilen vietettiin ilta Kallilla treenaillen kontakteja C:n kanssa. Ilma oli lämmin ja Lisa teki joka kerta keinun moitteetta :P Nostimme keinun jopa ihan kisakorkeuteen, eikä ongelmia kertaakaan, siltikään. Hmm. Se siis tuli reilusti kontaktipinnalle asti, odotti, että keinu rämähtää alas ja irtosi eteenpäin. Otin melkein kaikki toistot etenemällä itse reilusti. Pitää nyt vielä käydä kisavideoita läpi ja pohtia keinun ongelmia siltä kannalta - mitä minä teen väärin!

Aalla se kirmasi jonkun kerran ohi, kun treenattiin yhtä aikaa niin, että Svea tai Svean palkka lenteli vierestä vähän väliä :D Joten kontaktien ottamisessa oli myös ripaus extrahaastetta, mutta aan kontakti on aika hyvällä mallilla, tekisi mieleni vain jättää se 2onoff vaatimatta... puuh.

Puomin kontaktit olivat hyvät niin kauan kuin pysyin edellä. Taakse jäädessä se ei edennyt ollenkaan samaan tapaan kuin kotona, vaan hidasti vauhtia ja jäi liian ylös odottamaan ja katsomaan minua - jopa etupalkan kanssa välillä. Voin kuvitella kisatilanteessa kun se paineistuu ja pitäisi tehdä jotain - mutta mitä?! No hyppää tietenkin pois siitä tilanteesta.

Joten etupalkkaa Lisalle lisää ja siedätystä minun sijoitukseen, olimpa missä tahansa. Niin ja mieluusti myös muualla kuin omalla pihalla + ratatreenin yhteydessä.

Tänään ajattelin ottaa Manun kanssa höntsäilyä pihalla. Ehkä vähän häiriönkin kera, jos lapset tuosta vielä ulkoontuisivat. Valitettavasti "lämpimät" kelit jäivät taas vain näihin pariin päivään, viikonlopulle on luvattu KYLMÄÄ! Yök. Ja meillä on vielä Lisan kanssa koulutus tuossa kentällä huomenna, brrrr... Vesisateen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti