keskiviikko 7. toukokuuta 2014

OKk ja hammashoito

Lisan leikkaus sujui hyvin. Ensimmäisen illan (ma) se oli kipeän oloinen ja annoin sille lisää kipulääkettä (rimadyl). Iltalenkillä se ei käynytkään, vain hoitamassa asiansa pihalla.

Eilen illalla olimme talkoilemassa kentälle siirtymisen kunniaksi, joten Lisa sai myös ennen lähtöä varmuuden vuoksi lääkettä, kun en jäänyt näkemään sen käyttäytymistä. Illalla otin sen mukaan hihnalenkille Igsyn kanssa, Igsyn päästin jo juoksentelemaankin, koska Lisa käyttäytyi oikein hyvin ja neutraalisti sen seurassa. Lisa alkoi vain loppuajasta kulkemaan vinossa, kun kanyylijalka taisi kuitenkin ehtiä vähän kipeytyä...

Kotiin tultuammekin pidin pari minuuttia tyttöjä samassa tilassa, kunnes alkoivat seisoskella vähänä siihen malliin, että yhteiselo jäi sen mittaiseksi tällä kertaa. Pitää ensi kerralla lopettaa ennen kuin ehtivät edes alkaa seisoskella. Mutta ruokakupeilla kävivät yhdessä ongelmitta, vesiastialla, samoilla nuuskupaikoilla, namia söivät lenkillä samasta sormesta (kun Igsy vaan työntyy siihen!). Että kaiken kaikkiaan oikein lupaavaa siis!! :)

Nyt siis parannellaan Lisan ikenet kuntoon, toivottavasti jatkossa ei hammasongelmia tulisi. Nyt vaan pitää muistaa pestä hampaat, jos eivät pysy puhtaana luiden pureskelulla.

--

Igsykin muuten voi niin hyvin, että se on saanut tavallista ruokaa muiden kanssa - ei siis enää pelkkää hampaita sottaavaa puuroa! Olen vain katsonut, ettei sen ruoan rasvaprosentti ole enempää kuin 10-15. Se on saanut myös kanansiiven iltaisin, koska hampaat tosiaan meinaa vähän ruskistua tuolla puurokuurilla, en tykkää!!

--

OKK:lla me käytiin lauantaina kauhistuttamassa yleisöä hirveällä puomiloikalla, nappasin sen sitten jo seuraavasta radasta syliin kun ei puomi onnistunut taaskaan ja kolmas rata olikin sitten puhdasta hidastelua minun osaltani!

Tässä ratoja katsellessani saattaisi olla aiheellista sittenkin puuttua Lisan hyppytekniikkaan - sillä on aika ilmavat loikat, ja aikaa säästyisi roimasti jos se kulkisi hieman matalammalla profiililla...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti