sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Valmistautumista kisoihin

Eilen treenailtiin Lisan kanssa omalla pihalla, kannoin viimein kaikki esteet (paitsi puomin) kesäkentälle. Muistuteltiin kaikkia kontakteja kisoja varten, pikkuisen putki-puomi-erottelua sekä pujottelua seinää (tällä kertaa putken runkoa) vasten. Kontakteissa ei ongelmaa, seinää vasten pujottelussa PALJON ongelmaa! Eli se ei onnistunut ollenkaan. Lisa jätti aina viimeisen välin pujottelematta. Joten tämän treenaaminen pitää aloittaa todella vähä vähältä ja treenata se kuntoon.

Tipi-vinku treenasi eilen viimeisen kerran, joten meillä on ilmeisesti uuden vingun hankinta edessä. Sen virheen tein, että annoin Lisan hyvästellä vinkunsa repimällä sen kappaleiksi. Se kun on tähän mennessä yleensä hoivannut Tipiä tosi hellävaroen purren ja vain nautiskellut sen suloäänistä. Vaan voihan olla, että se juurikin siksi puri sen kappaleiksi, kun siitä ei meinannut enää millään kuulua ääntä. Suurin osa treenistä toimitettiinkin ontolla Tipin päällä - ja sekin pieni pala Tipiä toimi edelleen Lisalle superpalkkana.

Iltapäivällä sitten toivottavasti aurinkoiseen Tornioon kokeilemaan Tienhaaran ratoja Lisan kanssa :) Ja vaikka se tuntuukin käsittämättömältä näillä pohjoisilla leveyksillä, nämä tulevat olemaan minun ja Lisan ensimmäiset Tienhaaran radat. Jarilla on monesti ratoja joilla vaaditaan toimivaa etenemistä, sekä koiralta että omistajalta, ja eiliseltä bongattujen kisavideoiden perusteella hän ei ole sen suhteen tehnyt poikkeusta, joten saapipa nähdä kuinka meidän käy! Täytyy muistaa luottaa koiraan ja edetä itse reilusti aina kun mahdollista, joten jospa se siitä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti