maanantai 5. toukokuuta 2014

Laumasuhteista

Pojat ovat olleet jo öitäkin yhdessä, tytöt vain lenkkeillessä.

Poikien kanssa asia on aivan eri - ne pyrkivät pysymään toisistaan erossa, kun taas tytöt työntyvät  toistensa iholle. Igsy mielistelläkseen, Lisa päsmäröidäkseen. Tavoitteena olisi siis sellainen tilanne, jossa Lisa ei ole enää tavanomaista enempää kiinnostunut Igsysta. Kuten ennenkin.

Näissä asioissa ei voi oikein hoppuilla, mutta ylläpitävää yhdessä oloa pitäisi kuitenkin tehdä säännöllisesti, mahdollisuuksien rajoissa. Vähän tämä on hankalaa ja stressaavaa - itse kullekin.

Valkoiset odottamassa ruokaa...

--

Tunteroisen päästä takaisin Ouluun.

Eilen käytiin Lisan kanssa Oulussa tuskailemassa puomin ja keinun kanssa... toisella agiradalla nostin sen pois radalta ja kolmas hyppäri oli minun hitaudestani johtuen hylky.

Valoa puomitunnelin päässä näen siten, että se myös treeneissä rataa tehdessään ja kuumuessaan tekee reiluja puomiloikkia. Joten on helpompaa ensin lähteä korjaamaan asiaa pois treeneissä ja sitten katsoa, vieläkö se jatkuu myös kisoissa. Kaiken järjen mukaan ei, mutta ei tässä muutenkaan aina tunnu olevan järkeä.

Tänään siis vuorossa Lisan hampaanpoisto Oulussa. Oloni on ihanan sairas, kun tytär on tartuttanut minuun jonkin kurkkupöpön, jota itse on nyt pari päivää (kuitenkin pirteänä) sairastellut. Harmi, että minulta vain puuttuu ne lapsen energiavarat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti