lauantai 3. toukokuuta 2014

Manun & Lisan treeni

Tämä menee nyt vaan tosi tylsäksi treenin luettelemiseksi, mutta omia ajatuksia selventääkseni ja kerratakseni.

Tänään unohdettiinkin Manun kanssa esteet kokonaan. Palkkasinkin sitä sen sijaan siitä, että (käskyn alla) pötkötteli, kun tein jotain Lisan kanssa. Tämä treeni on tietenkin minun äärikärsimättömälle luonteelleni aika haastavaa, koska edistys on melko hidasta.

Nyt palkkasin Manun ensin vain siitä, että se kesti Lisan nimen sanomisen ilman nousemista. Pian se kesti sen, että Lisa liikkui ja jopa sen, että Lisa teki muutamia hyppyjä minun ohjatessa - edellyttäen, etten käskyttänyt Lisaa ääneen, se sai Manun heti sinkoamaan ylös. Pari kertaa kutsuin Lisaa luokse "Lisa, tule!" tule -osa hyvin hiljaa sanottuna, sen Manu vielä kesti sinkoilematta :)

Lisan kanssa treenattiin pujottelua putken mutkaan päin, sekä sinne syötettynä (ks. edellinen viikkotreeni) ja pujottelua kun putki on vastassa seinämänä sekä kun vastassa on kaksi putken suuta. Taas meinasin pilata treenin tehden siitä liian vaikean (en tiedä mikä minua nykyisin vaivaa...) mutta onneksi tajusin helpottaa ja saatiin Lisan kanssa kivat meiningit loppujen lopuksi. :) Sää on täällä meillä ollut mainio ja kasvojakin taitaa vähän kuumottaa.

Toki me otettiin muutamia puomin toistoja myös, mm. niin että pujottelu ja putki oli syöttinä ja tulla sai vapautuksella jommalle kummalle.

Huomenna meillä on kisat. Tehdään niin hyvin kuin osataan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti