lauantai 10. toukokuuta 2014

Sanonko mitä

Mistä alkaisin...

Manun kanssa tehtiin eilen hyppytreeniä, pelkkää etenemistä - jossa se on jo luonnon lahjakkuus, mutta että tottuisi rimoihinkin. Rimat pysyikin hyvin, muutaman kerran koetettiin kääntymistä jokseenkin heikommalla menestyksellä.

Lisa kävi tänään Timo Vertasen koulutuksessa. Hyvin meni ja kivaa oli.

Siinä mukavia uutisia.

Huonommat sitten. Esa ajatuksissaan päästi tallille mennessään aamulla koirat sisälle. Manun ja Lisan, niin että Igsy olikin jäänyt yöltä vielä sohvalle nukkumaan. En tiedä kauanko meni, ei varmasti minuuttia, kun Lisa oli löytänyt Igsyn ja käynyt päälle. Heräsin itse siis tappeluun :(

Huusin Esan pihalta apuun ja tällä kertaa itse ajattelemattomuuttani tyttöjen tapellessa edelleen vessassa  oven takana, kun olin koettanut ne ensin menestyksettä erottaa hanan alla, päästin Manun pihalle, jossa Jore oli, laitoin oven perässäni kiinni ja menin taas vessaan. Manu oli yrittänyt sekin osallistua kinasteluun, vähän tietämättömänä miten tässä tulisi tehdä, joten jätin sen ulos, näkemättä Jorea ollenkaan.

Sain onneksi tytöt erotettua itsekin, Esalla nimittäin oli kädet täynnä poikien kanssa ulkona.

Voi sitä epätoivon määrää, jonka tuntee kun on saanut erotettua koirat. Se on jotenkin vielä niin karmean epäreilua Lisan puolelta käydä jonkin nukkuvan päälle noin vain. Pojilla taisi molemmilla käydä tunteet kuumina tyttöjen tappelun johdosta ja siitä syttyi sitten tosiaan pikainen tappelu siitäkin. Igsy taas ei edelleenkään millään eleellä haasta Lisaa. Lisa vain epävarmuuttaan kai käy päälle - ja näköjään riippumatta siitä olenko läsnä vai en.

Igsy sai melko isot reiät päähän, naarmuja jalkoihin :( Huuhdellaan, puhdistetaan ja seurataan, etteivät tulehdu. Lisalla ei naarmuakaan.

Manulla reikä jalassa, Jorella pieni sellainen kuonossa. Manu valitettavasti myös ontuu, liekö sitten ihan lihakseen asti uponnut.

Pidin tyttöjä aamulla tovin sitten yhdessä niin, että Lisa oli hihnassa, enkä suvaitse isotteluja. Tällä tavalla taidetaan jatkaa nyt joka päivä, monta kertaa päivässä, kunnes "Queen Bitch" uskoo, ettei sillä ole täällä asiaa isotella.

Edellisestä tappelustahan on aikaa, kun eivät tytöt ole olleet yhdessä ollenkaan. En ole tehnyt naksutteluja tai muutakaan yritystä pitää niitä yhdessä, paitsi lenkeillä. En tiedä onko tällä yhtälöllä tulevaisuutta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti