tiistai 10. marraskuuta 2009

Fammun koira

Päivä on taas pulkassa mitä valon määrään tulee, harmi oikeastaan jos se lumisade tulee ettei sitä voi nähdä, minä niin mielelläni katselisin hiutaleiden leijailemista ja tuiskuttamista. Mutta olisihan kiva kyllä vain herätäkin valkoiseen aamuun :) Ilmatieteenlaitos vaan onkin mennyt vähän pyörtämään sanojaan, eikä niin paljon lunta ehkä olekaan luvassa kuin ensin ennustettiin. Mutta jospa edes vähän, kun meinaavat nuo entiset alkaa sulamaan.

Käytiin Lisan ja Foxyn kanssa taas hallilla tänään, Rommi pääsi sillä aikaa mummun kanssa vaunulenkille :) Lisallekin oli nyt nakit mukana, mutta kovasti sitä silti siellä vain nuuskututtaisi, samaa vikaahan oli Foxyssakin pitkälle yli vuosikkaaksi oikeastaan, mutta nyt moisesta ei tosiaan ole tietokaan jos agilityesteitä on näkyvissä.

Harjoiteltiin Foxyn keppisuoritusta matolla, matto kun on niin liukas, ettei kesällä opitut vauhdikkaat kepit olekaan enää niin vauhdikkaat. :P En tiedä millainen pohja on Junkohallissa, mutta toivottavasti ei ainakaan millään tavalla liukas, Foxy liukastelee tosi herkästi ja sitten tulee virheitä ja menetetään aikaa.

Meillä on Foxyn kanssa tälle vuodelle tiedossa vielä 6 starttia näillä näkymin, ensin kolme Kemissä ensi viikonloppuna ja sitten Helsingissä toiset kolme 29. päivä. Jos reissu nyt toteutuu ja miksipä ei toteutuisi. Ellei kisoja sitten peruta sikainfluenssan takia... Ja vielähän tässä ehditään itsekin sairastumaan. Kuusi starttia suo jo mahdollisuuksia vaikka mihin, mm. luokka nousuun vielä tälle vuodelle ;) hih. Johan me ollaan kisattu kakkosissa jo kymmenen starttia, kai se riittäisi?? (Miksi sinne kolmosiin olisi niin kiire... Minä en vain itse pysyisi koiran perässä, jos totta puhutaan.)

Rommi jäi eteiseen odottamaan Fammua taas tulevaksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti