perjantai 27. marraskuuta 2009

Kylmää ja pimeää

Eilisissä treeneissä sai taas kisata vauhdissa koiran kanssa, ehtiä mm. putken toiseen päähän tekemään persjättöä, ettei koira karkaa suoraan edessä pötköttävään toiseen putkeen vaan sivussa olevalle hypylle. Muutamien (kymmenien) toistojen jälkeen hoksasin, että pitää mennä aivan putken suuhun ohjaamaan koiraa, eikä koettaa kutsua sitä jostain sieltä sivusta. Persjättö toimi loppujen lopuksi eriomaisesti ja Foxy vallan liiteli useamman metrin päässä olevalle hypylle. Ei olla liikoja harjoiteltu muuta kuin valssausta ja takaaleikkaamista, kaikki muu on jäänyt aivan paitsioon.

Ohjatut treenitkin jää pian tauolle, jospa sitä kuitenkin itseksiään jaksaisi joulukuussakin käydä treenaamassa, ettei taas ihan yllätyksenä tulisi tammikuun kisat. Saa nähdä kuinka monet kisat ehditään ensi vuonna kahlata, jos astutus toteutuu. Vaikka itse vielä alkuraskaudesta treenasinkin, taidetaan koirien kanssa ottaa varman päälle.

Täällä on takana todella sateinen viikko ja edessä yhtä satainen viikonloppu jos ja kun ennusteisiin on luottaminen. Pitääkin pyytää Esaa käymään töistä tullessaan kaupasta ja tuoda kasa karkkia viikonloppua varten, ne aina vähän auttaa kylmää ja pimeää vastaan. :) Laitoin nytkin takan roihuamaan, ihan vain kodikkuuden takia lähinnä, ei täällä oikeastaan kylmä ole.

Ja tässä tietenkin se toinen oiva keino karkkien lisäksi - kylmää ja pimeää vastaan.

1 kommentti:

  1. Oi, oisinpa tuossa samassa rivissä! Täälläkin sataa vettä oikein kaatamalla. Eilisestä lumesta ei ole tietoakaan.

    Mukavaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista