lauantai 21. marraskuuta 2009

Suunnitelmat

Siitä hyvästä täyttelin sitten kalenteria maaliskuulle asti ja sain kerättyä siihen kaksi näyttelyä ja 25 starttia kaikki Oulun ja Länsi-Lapin seudulla. ;) :D Paitsi Kajaanin näyttely ja yksi agistartti siellä. Se nyt ei ole muutoinkaan varma reissu kun on vähän kauempana ja se näyttely siellä pallohallissa niin tungoksessa ettei siitä oikein nauti, mutta mietiskellään. Siellä on tuomarina Birgita Kremser Sloveniasta.

Agistartteja on tarjolla ihan kiitettävä määrä jo maaliskuun loppuun mennessä ja tosiaan kaikki täällä pohjoisessa, joten meilläkin on oikeat mahdollisuudet jopa nousta kolmosiin ja ehkä jopa ansaita jokunen SM/MM-nolla kevään aikana, jos ei aivan kaikkia vaadittavia seitsemää.

Torniossa on myös ryhmänäyttely 20.2. Siellä olisi Karin Bergbom tuomarina niin kuin vuonna 2008 kun vietiin Foxy Kajaanin pallohalliin pentuluokkaan ja Karin palkitsi sen kolmanneksi parhaana pentuna ja taisipa tulla KP:kin. Joten jos vaikka nyt se olisi kolmanneksi paras narttu ja saisi sertin. ;) Heh.

Tuli vähän parempi mieli. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti