lauantai 14. marraskuuta 2009

Kemin agilityt

Käväistiin Foxyn kanssa tänään Kemissä tekemässä ilmoittauduttujen kolmen radan sijasta kaksi. Ei ollut enää tsemppiä lähteä täydellä vatsalla illalla kello viisi ajelemaan Kemiin yhtä rataa varten (josta varmasti olisi tullut hylly sieltäkin...) kun molempia väsytti jo niin paljon. Ilse oli kyllä sitä mieltä että olisin voinut aivan hyvin mennäkin, se kun on nukkunut kiltisti viidestä asti, vaikka yleensä illat menee ähistellessä.

Jokatapauksessa päivän ensimmäinen rata oli oikein nätti suoritus yhtä kieltoa lukuunottamatta. Hauska oikeastaan välillä tehdä hylkyradan sijasta kieltovirhettä, niitä kun tulee tosi harvoin, yleensä ne on kontakti tai keppivirheitä tai sitten tosiaan sen hylky, joka napattiin kyllä B-radalta.

Alla videot ja vähän tylsää analyysiä...

A-rata, kielto tuli siis omasta liian nopeasti aloitetusta takaaleikkauksesta jonka Foxy yksinkertaisesti tulkitsi juuri niin kuin miltä se näyttikin; ohitetaan hyppy.



B-rata, jossa katsoin juuri edeltävän koirakon menevän melkein keinun sijasta Aalle ja vaikka en ollut sitä rataantutustuessa huomannut, päätin, ettei Foxyn kanssa passaa tehdä tuota virhettä, kontaktihullu kun on... Niin, kappas. Loppurata kohtuu nätti, yksi este jäi tekemättä, kun en sitten enää keskittynyt ohjaamiseen sen hylyn jälkeen... Radalle mennessä oli vähän jännittyneet ja huonommat fiilikset ja se aina kostautuu!



Tuomareita olikin siis kaksi, en nyt muista toisen radan tuomaria, ekalla tuomaroi Tuomo Pajari.

2 kommenttia:

  1. Toisen radan tuomarina oli Rauno Virta =) Hienoa menoahan se oli mammalomalta palattua, varmasti Foxyakin väsytti pitkästä aikaa kisarutistus. Itelläkin syyhytti niin kamalasti radalle, mutta kun ei niin ei..alkuvuodesta sitten! Huomiseen!

    VastaaPoista
  2. Niin ja tosiaan, minä siis en todellakaan enää keinulle mennessä muistanut varoa sitä aata, jos ei tekstistä oikein käy ilmi. :P

    VastaaPoista